fbpx
 • Key items in de slaapkamer

  Een hele tijd heb ik de slaapkamer een beetje verslonsd wat betreft het interieur. Zoals velen van jullie dacht ik.. het komt wel een keer. Nu heb ik dit projectje afgelopen maanden al een beetje onder handen genomen en werd het steeds meer af. Alleen naast dat het steeds ‘af’ werd miste ik nog wel een aantal key producten die je echt nodig hebt om er een echte fijne slaapkamer van te maken. 


  Zo is mijn spiegel een paar weken geleden naar beneden gevallen. Dus was ik op zoek naar een mooie grote spiegel met een witte rand die ik gewoon lekker op de grond kan neerzetten. Want ik durf het niet meer aan om nog een spiegel op te hangen. Sommigen muren boven zijn niet zo heel stevig dus na dit ongelukje durf ik niks zwaars meer op te hangen. Nadat ik een aantal webshops bekeken had kwam ik uit in de webshop van JYSK. Daar vond ik de spiegel die ik voor ogen had en ook nog een voor een leuk prijsje. 

  Omdat ik ook nog opbergruimte miste in de slaapkamer ben ik gelijk op de site even gaan kijken voor handige opbergers. Daar kwam ik een ladekast tegen die precies in mijn Scandinavische plaatje past. En wat fijn is het om 4 extra lades in de slaapkamer te hebben. Nu heb ik genoeg ruimte voor al mijn kleren en gebruik ik mijn andere kast voor al het beddengoed en handdoeken. Ook kan ik bovenop de ladekast wat mooie spulletjes neer zetten. Zo heeft The Birth Poster van Jace een prominentje plek op mijn kamer gekregen. 

  Omdat ik toch in de shopping mood zat kwam ik ook nog een prachtig satijnen dekbedovertrek tegen in het wit. Ik heb al een aantal dekbedden van satijn, maar nog geen witte. Ik vind het toch wel een musthave om een wit dekbedovertrek te hebben en vooral satijn. Het ziet er mooier uit dan normaal katoenen overtrekken en voelt zo lekker zacht aan dat je elke avond extra zin krijgt om je bed in te duiken. Ook staat een wit dekbedovertrek zo lekker fris en past het in elke stijl. Dus als ik weer een verf drang krijg en de muur weer een ander kleurtje krijgt past dit overtrek er altijd bij. Maar voorlopig blijft de basis wit met grijs met natuurlijk een kleine vleugje roze. Zo kwam ik nog twee roze kussentjes tegen die perfect in de slaapkamer maar ook in de woonkamer past. Nu kan ik ze mooi blijven afwisselen. 

  Vooral het geometrisch kussentje vind ik echt geweldig. Het past perfect in mijn huis met de roze en grijs tinten en het leren bandje geeft het net even die stoere touch. Nadat ik de spulletjes besteld had kon ik ze een paar dagen later ophalen in de winkel. Dit is super handig want zo bespaar je op de verzendkosten. Ook kan je dus nog even de winkel rond lopen en de collectie bekijken. Het verbaasde me dat ze ook veel producten voor de tuin hebben. Zo kocht ik ook nog snel een leuk grijs bijzettafeltje erbij voor in mijn nieuwe lounge hoekje buiten. Nu is het de hele week prachtig weer geweest, maar helaas net wanneer ik bezig ben met de blogpost komt het regen met bakken uit de lucht. Dus een foto van dit leuke tafeltje houden jullie van mij tegoed. Maar mochten jullie nieuwsgierig zijn hoe die eruit ziet. Je kan hem hier vinden.

  Liefs,

  Inge  

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?