fbpx
 • Rommelen in Jace zijn kamer + winactie

  Gister was ik lekker aan het rommelen in Jace in zijn kamer en heb ik weer het één en ander veranderd. Door de tijd heen zijn er steeds meer spulletjes bij gekomen, maar heb ik (bijna) niks weg gedaan. En omdat ik afgelopen week weer wat leuke goodies binnen hebt gekregen werd het dus tijd om het één en ander weg te halen en te veranderen. 

  Zo heb ik bijvoorbeeld de poster lijsten bij zijn bed weggehaald en ook de ‘i love you kiddo’ muursticker moest er aan geloven en werd verwijderd van de muur. Dit gaf gelijk een frisser geheel. Maar naast dat ik wat spulletjes verwijderd heb, zijn er ook wat leuke nieuwe items toegevoegd. Zo had ik in de kast nog een nieuwe Muuto dot liggen die nog een bestemmig nodig had. Die heb ik ook gelijk opgehangen. Ook de poster die wij vorige week kregen van The Birth Poster heeft een plekje gekregen op Jace zijn kamer. Moet alleen nog wennen aan deze plek, dus of het een blijvertje is;)

   

  Het play teken is van LaLa Loves Decor die van de week gekomen is en een leuke toevoeging geeft aan het speelhoekje. Ook hebben wij van de week een paperbag en koffertje van de nieuwe collectie van Huusje mogen verwelkomen. Zijn ze niet leuk? De koffertjes en paperbags zijn in 4 verschillende varianten te verkrijgen maar ik heb gekozen voor de Micky Mouse variant. Ik vind het leuk dat de koffertjes aan twee kanten verschillend zijn. Zo heb je aan de ene kant een grote mouse, en aan de andere kant allemaal kleine mouse afbeeldingen. En zelfs aan de binnenkant zit er stiekem één verstopt. 

  Vanwege de lancering van de nieuwe  koffertjes en paperbags mag ik in samenwerking met Esther van Huusje een setje (paperbag en koffertje) naar keuze weggeven op Instagram. Kijk even op www.huusje.nl uit welke designs je kan kiezen. Wat je moet om mee te doen aan deze actie is: 

  1. Volg mij (@stijlinge) en @huusjedesign op Instagram.

  2. Laat een reactie achter onder de winactie foto en tag je vrienden! 

  De winnaar wordt donderdag 9 maart 2017 bekend gemaakt! Succes!

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  3 Reacties

  1. Thera
   17 mei 2018 / 20:34

   Super leuk! Mag ik vragen waar de stoel van is?

  2. Petra
   18 mei 2020 / 23:34

   Waar heb je die slang vandaan?

   • admin
    Auteur
    17 augustus 2020 / 11:59

    Hi, Dat is een oudje van de HM, sorry!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?