fbpx
 • Top 10 budget design items

  Doordat mijn vorige top 10 lijstje zo goed bekeken is en er zoveel leuke reactie’s uit zijn gekomen heb ik besloten om dit item vaker terug te laten komen. En elke keer met een ander thema. In deze blogpost ga ik jullie mijn top 10 laten zien van design producten. Maar niet zomaar een top 10, maar een budget versie. Omdat, wat sommigen misschien denken, je ook mooie design producten kan kopen voor een leuk prijsje. Ik heb als limiet €50,00 euro aangehouden om het toegankelijk te houden. Zo kan je als je hier tussen iets leuks ziet het eventueel op je verjaardagslijstje zetten, voor vader- of moederdag vragen of je kan het jezelf cadeau doen natuurlijk. 

  We beginnen met de  Ferm Living plantenstandaard. Deze is te koop in twee verschillende maten, namelijk small en large. Ik dacht altijd dat ze alleen te koop waren in het zwart. Maar ik kwam er laatst achter dat ze tegenwoordig ook verkrijgbaar zijn in het grijs, blauw en groen. Voor ieder wat wils dus. Je shopt de plantenstandaard hier. 

  Zelf heb ik er ook 2 in huis hangen en ik vind ze geweldig. Ik heb het over de Moebe frames. Doordat de frame geen achterkant heeft kijk je dus door de frame heen. Het is dan ook een leuke manier om leuke bloementjes of bladeren tussen de twee stukken plexiglas te stoppen. Maar een leuke poster kan natuurlijk ook. De frames zijn in verschillende maten te koop. Je besteld de Moebe frames hier

  De bekende Vitra Rotary Tray, ontworpen door Jasper Morrisen, is uitgebreid met een aantal prachtige nieuwe kleuren waaronder deze mooie palmgroene kleur. Daarnaast is hij ook verkrijgbaar in mintgroen, roze, wit, rood, bruin en ijsgrijs. Deze tray kan je gebruiken als decoratie op je salon- of eettafel of gebruik hem in de keuken om al je vers fruit op te leggen. Heb je gelijk een mooie design eye-catcher als je staat te koken. De Rotary Tray bestel je hier.  

   

  Natuurlijk kon er ook niet een mooie vaas in dit lijstje ontbreken. Dit is de Silent vaas van Muuto. Een prachtige vaas die te bestellen is in het grijs, groen en roze en ook nog eens in mijn budget valt van dit lijstje. Prachtige vaas die zoals je op foto kan zien niet veel nodig heeft om te schitteren. Je shopt de Muuto vaas hier

  De Moebe Pinch Knijper is door zijn eenvoud verrassend en origineel. Gebruik de eikenhouten knijper zoals op de foto om een wand op te vrolijken met je favoriete spulletjes, of hang er een paar in de keuken om je theedoeken een plek te geven. Je kan de Moebe knijpers hier bestellen.

  Hoe leuk zijn deze Winebottle kandelaars van Ferm Living? Super grappig design en een must-have als wijnliefhebber zoals ik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Leuk om ze samen te combineren in jou favoriete kleurtjes. De kandelaar kan je hier vinden. 

  Deze Norm Wire Bowl van MENU Design staat genoteerd als fruitschaal. Maar eigenlijk kan je deze bowl op verschillende manieren gebruiken. Door zijn minimalistische stijl, wat heel kenmerkend is voor MENU Design, staat hij overal in huis op zijn plek met elke functie die hij krijgt. Natuurlijk ook in verschillende kleuren beschikbaar, maar deze oud roze kleur is toch mijn grote favoriet. De Norm Wire kan je hier bestellen. 

  Is dit klokje geen schatje? Het is de Structure Wood Jr. wekker van Cloudnola. Een echt Dutch design. De wijzerplaat heeft de look van de binnenkant van een doorgesneden boom en de  witte roestvrijstalen rand geeft net dat beetje contrast en frisheid aan deze Wood Jr. wekker . Daarnaast bezit deze wekker over het silent movement systeem waardoor je geen last hebt van het getik. Ideaal! Want bij mij leidt dat getik vaak dat ik de wekker snel de deur uit doet. Je shopt de Cloudnola wekker hier.

  De Muuto Compile boekensteun is ook alweer zo’n mooi staaltje design van dit Scandinavische merk. Handig als je zoals op de foto een open kast hebt en je boeken een mooi plekje wilt geven. De Compile is in drie kleuren te verkrijgen. Namelijk pruim, groen/beige en grijs. Mijn voorkeur gaat, hoe verrassend ook, uit naar de grijze variant. Mocht je meer info willen of hem willen bestellen, dan kan je hem hier vinden. 

  Als laatste heb ik de POV Wall van MENU Design voor jullie. Dit is een kaarsenstandaard die je aan de muur ophangt. Door een aantal van deze standaards bij elkaar te groeperen krijg je een leuk effect aan de muur. Maar ook los is het een mooi stuk design om naar te kijken. En een aantal design kandelaars is wel een echte must in je interieur, toch? Verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, wit, lichtblauw en koper. Zelf ben ik in het bezit van de grijze variant. Je kan de POV wall hier bestellen.  

  Dit waren alweer mijn 10 favoriete design items onder de €50,00. Zoals je kan zien zijn er ontzettend veel mooie producten te vinden onder dit budget. Zo is design toegankelijk voor iedereen. Nog een kleine tip voor mij: koop een tijdje geen ‘prullaria’ maar investeer in een mooi design item want ik weet zeker dat je daar  veel meer plezier van hebt. 

  Tot de volgende 10!

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  4 Reacties

  1. Paulien
   6 maart 2017 / 18:55

   Leuk lijstje!….
   Ik ga voor de knijpers…super handig..bedankt ?
   Gr.Paulien

  2. Paulien
   6 maart 2017 / 18:55

   Leuk lijstje!….
   Ik ga voor de knijpers…super handig..bedankt ?
   Gr.Paulien

  3. Kelly Groen
   6 maart 2017 / 22:13

   Ontzettend leuk! De laatste maanden ben ik design items ook onwijs gaan waarderen! Nooit gedacht dat ik de leen bakker, kwantum en meer van dat soort winkels kon weerstaan maar ik investeer nu ook veel liever in een design item, word ik een stuk blijer van! Ook Umbra kan ik ontzettend waarderen!
   Bedankt weer voor de inspiratie!

  4. Kelly Groen
   6 maart 2017 / 22:13

   Ontzettend leuk! De laatste maanden ben ik design items ook onwijs gaan waarderen! Nooit gedacht dat ik de leen bakker, kwantum en meer van dat soort winkels kon weerstaan maar ik investeer nu ook veel liever in een design item, word ik een stuk blijer van! Ook Umbra kan ik ontzettend waarderen!
   Bedankt weer voor de inspiratie!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?