fbpx
 • Posters aan de wand

  Voor diegene die mij volgen op Instagram moet het haast niet ontgaan zijn dat ik nieuwe posters in huis heb hangen. Ik mocht namelijk voor Desenio een aantal posters bestellen en toen ze geleverd werden moest ik ze natuurlijk allemaal ophangen en kon ik niet langer wachten. Want ze zijn prachtig.  Het was ook al een hele opgave om een keuze te maken in de webshop. Ze hebben zoveel mooie posters en elke poster kan je ook nog in jou favoriete maat bestellen. Ideaal toch? 

  Met posters kan je heel snel en makkelijk sfeer aan brengen aan een ruimte en/of een muurtje. Voor mij zijn de posters van Desenio ook echt een uitkomst want ik was net bezig om mijn slaapkamer op te pimpen. Want ik zeg eerlijk, daar was ik totaal niet blij mee. Maar met een paar kleine veranderingen, zoals het ophangen van deze prachtige posters, komt er eindelijk een beetje sfeer in de slaapkamer. En dat had deze kamer ook echt nodig. Ik heb gekozen voor rustige posters omdat ik daar echt van houdt. Ook zijn de posters vooral in wit met grijs tinten met wat roze accenten. Want dat blijft toch mijn favoriete kleurtje. 

  Maar ook in de woonkamer heb ik een aantal posters een fijne plek gegeven. Ik vind het leuk om met posters te variëren zodat je interieur blijft veranderen zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. Naast posters kun je ook hele mooie frames bestellen om je posters in te doen. Zo heb je alles gelijk in huis. Ook de Moebe lijst bestelde ik bij Desenio. Het bijzondere van deze lijst is dat hij geen achterkant heeft. Het is namelijk een lijst met twee plexiglas platen zodat je er door heen kan kijken. Zo krijg je een leuk effect als je er een poster in doet, maar ook erg leuk om er een blad van een plant in te doen of mooie bloemen. Zelf heb ik gekozen om een poster met een roze vlinder er in te doen. 

  Nu mag ik namens Desenio ook nog een code geven met 25% korting zodat jullie je eigen posters online kunnen bestellen op www.desenio.nl. De code “stijlinge25” (kleine letters) is geldig vanaf vandaag (7 februari) en eindigt donderdag 9 februari. De code geldt alleen op posters. Neem zeker even een kijkje want ik denk dat er zeker wat moois voor je tussen zit. 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?