fbpx
 • Oh Muuto oh Muuto 

  Waar ik kort geleden een blog schreef over mijn nieuwste Muuto crush, kan ik sinds deze week weer wat aan mijn collectie toevoegen. Je kan dus al aardig zeggen dat ik een Muuto fan ben. Maar de designs die ze in hun assortiment hebben zijn ook precies mijn smaak en de kwaliteit is ook echt super. Vooral de lampen zijn een groot favoriet hier in huis. Zo ben ik al trotse bezitter van de  Grain lamp, die ik in de hoek bij de bank heb hangen en heb ik laatst ook de Wood lamp aangeschaft die op het dressoir tegenover de keuken staat. En nu mag ik sinds deze week de Unfold hanglamp aan mijn collectie toevoegen.

  De Unfold hanglamp is een prachtig design ontworpen door Form us with love  en heeft naast zijn moderne uitstraling een grappig detail. Het is namelijk gemaakt van synthetisch rubber en dat zorgt ervoor dat je de lamp kan opvouwen en indeuken. Daarnaast zit er een transparante diffuser in de lamp, waardoor je dus nooit in het felle licht kijkt. Erg fijn! Hierdoor komt er een heel mooi warm licht door wat extra sfeer aan dit hoekje geeft. De lamp wordt standaard geleverd met een snoer van 3.40 meter en is altijd in dezelfde kleur als de lamp. Daardoor kan je hem net als mij boven de eettafel hangen. Maar als je nou een stekker op het snoer zou zetten zou je hem ook op andere plekken in je huis kunnen hangen zoals in een hoekje bij de bank, of als leeslamp bij je favoriete stoel.    

  Ik koos voor de lichte grijze variant omdat mij dat het mooist leek in dit eethoek. En zoals ik eerder al schreef wil ik de basis van het huis rustig houden en daar past deze hanglamp uitstekend bij. Maar mocht je wel iets meer durven, de Unfold is in vele verschillende kleuren beschikbaar dus er zit zeker voor ieder wat tussen. Zelf ben ik blij dat ik voor deze kleur hebt gekozen. De vorige lamp was wit en wat kleiner qua formaat. De nieuwe lamp past veel beter in het geheel en is een mooie rustige blikvanger boven de eettafel. 

  De Unfold lamp komt uit de webshop van MisterDesign die nog veel meer prachtige design hanglampen in het assortiment hebben, en niet alleen van mijn favoriete merk Muuto;) 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?