fbpx
 • Scandinavisch design voor Jace

  Het is alweer meer dan twee weken geleden dat ik mijn laatste blogpost online zetten. Het was de laatste tijd een beetje druk dat ik er niet aan toe ben gekomen. Maar ondertussen zijn er wel een aantal veranderingen in huis dat ik alweer een aantal blogpost op het programma hebt staan. Als eerste wil ik jullie mijn…. nou ja eigenlijk Jace zijn nieuwe aanwinst aan jullie showen.

  Na de aanschaf van onze nieuwe eettafel wilde ik al een tijdje een nieuwe kinderstoel bestellen omdat ik er achter kwam dat de oude stoel niet op de kop van de tafel paste. Helemaal niet bij stil gestaan toen ik ging kijken naar een nieuwe tafel. Maar vanwege zijn dichte poot kon de oude kinderstoel er niet onder geschoven worden. Natuurlijk niet een heel erg probleem, maar genoeg voor mij dat ik rond ging kijken naar een ander stoeltje voor Jace. Toen ik de kinderstoel van Flexa tegenkwam wist ik meteen dat ik deze graag wilde voor Jace. Door zijn Scandinavisch uiterlijk en 4 open poten zou dit perfect in ons huisje en bij de eettafel passen.

  Een kleine introductie over dit fantastische merk. Flexa is een echt Scandinavisch design en is opgericht in 1972 in Denemarken. Het is gespecialiseerd in design kinder meubelen met een Scandinavisch tintje. Zo hebben ze vele verschillende kinderbedden in hun assortiment maar ook opbergmeubels, bureau’s en linnenkasten voor op de kinderkamer. Ze worden gemaakt van hoogwaardige houten materialen wat super duurzaam is. Het kan allemaal dus goed tegen een stootje.

  De baby kinderstoel is te koop in twee varianten. Namelijk een all white chair of diegene die bij ons aan de eettafel staat, wit met beukenhouten pootjes. Doordat je de stoel kan laten meegroeien met je kind, is deze stoel vanaf 6 maanden tot 12 jaar te gebruiken. Daarbij kan je ook een tafelblad en/of veiligheidsbeugel erbij bestellen waar ook riempjes bij geleverd worden. Ideaal voor de alle kleintjes. De stoel is ook verstelbaar in 3 hoogtes. De witte voetjes zijn opgedeeld in 3 delen en die kan je er namelijk afschroeven en zo in hoogte verstellen. Hieronder kan je zien wat ik bedoel.

  Wat ik erg fijn vind van deze stoel is dat Jace zelf heel makkelijk de stoel inklimt door het handige voetensteuntje. Ook zit hij met een hele rechte houding in de stoel. Dat komt vooral door zijn ergonomische design en dat was ook één van de redenen dat deze kinderstoel in 2013 in de prijzen viel bij het internationale Red Dot design Award. Nog een belangrijk voordeel is dat hij heel makkelijk schoon te houden is. Wat wel zo fijn is met zo’n kleine kliederboel toch?

  Ben je net als mij overtuigd van deze kinderstoel of wil je gewoon even kijken naar alle andere producten van Flexa? Neem dan gerust een kijkje op hun site of kijk even op www.flexaworld.com/flexa-dealer waar je de verkooppunten kan vinden van hun producten in Nederland!

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?