fbpx
 • Mijn nieuwste Muuto crush

  Iedereen heeft wel een bepaald merk waar je hartje sneller van gaat kloppen. Die van mij doet dat met het Scandinavische merk Muuto. Als ik er het budget voor had, stond mijn hele huis vol met mooie producten van dit geweldige design merk. Maar gelukkig kan er af en toe toch iets moois aangeschaft worden en zo kreeg ik afgelopen week een nieuw pakketje binnen met mijn allernieuwste Muuto aanwinst. 

  De Float kandelaar, ontworpen door Anderssen & Voll, is een prachtige kandelaar die zijn naam te danken heeft aan zijn zwevende uiterlijk. Ik viel als een blok voor zijn prachtige design. Ik koos voor de kleur antraciet, een mooie donker grijze kleur. En doordat de woonkamer afgelopen week een restyling heeft gekregen en ik weer terug bent gegaan naar een rustige basis, natuurlijk met een vleugje roze, past deze kandelaar perfect in de ‘nieuwe’ woonkamer. Ook vind ik het een makkelijke kleur om mee te combineren. Mocht ik later toch weer een ander kleurtje wil toevoegen in huis kan ik de Float makkelijk combineren. Zo blijft deze Muuto kandelaar tijdloos. Maar mocht je toch iets meer kleur willen, de Float is er ook in het geel, rood, licht groen en een mooie neutrale zand kleur. Voor ieder wat wils dus. 

  Een extra leuk voordeel van deze kandelaar is dat hij ook nog eens leuk geprijsd is. Zo kan je als Muuto fan, toch een mooi design kandelaar in huis halen. En daar worden wij als interieur liefhebbers toch wel erg blij van. De Float komt uit de webshop van MisterDesign, die nog meer prachtige design kandelaars in hun shop verkopen. 

  Ik kan met mijn laatste aanwinst weer iets van mijn lijstje afstrepen en hopelijk kan ik binnenkort nog iets toevoegen aan de Muuto familie! Hebben jullie ook een design merk waar jullie hart sneller van gaat kloppen? 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  1 Reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?