fbpx
 • Back to basic

  Al een tijd wilde ik mijn muren in de woonkamer verven. Maar ik twijfelde heel lang omdat het een super mooie kleur is en het wel warm aan voelde. En ook kreeg ik er altijd hele leuke reactie’s over. Ik denk dat ik elke dag wel een vraag beantwoorde op Instagram welke kleur dit nou was. Maar toch stoorde het mij dat er altijd een groene gloed in huis wilde. Dus de verfroller moest er toch overheen. Maar wat voor kleur kies je dan. Ik besloot om het basic te houden en te kiezen voor wit of een mooie licht grijze kleur.

  Even goed nagedacht en besloten dat ik wit toch te kil vindt om de hele woonkamer mee te doen, dus ging ik op zoek naar een mooi licht grijze kleur. In de bouwmarkt verschillende staaltjes gekeken en wat is het dan moeilijk om te kiezen. Uiteindelijk heb ik voor een staaltje gekozen die vrij licht is, omdat ik weet dat om de muur het altijd iets donkerder uitpakt. Ik wilde ook niet dat de muren te donker werd, omdat ik wat meer rust wilde creëeren in huis. Uiteindelijk super blij dat ik het lichtere staaltje gekozen hebt. Wat een prachtige kleur is het en de hele woonkamer is veel frisser er door geworden. 

  Na het verven begon het stylen van de muren. Want als ik dan toch bezig ben met de muren, kan ik net zo goed de decoratie ook veranderen. In de hoek boven de bank is de mooie grijze Grain lamp van Muuto gekomen. Ook heb ik mijn wandplankje van Store without a home een ander plekje boven de bank gegeven. Daar schuin boven heb ik een roze Muuto dot gehangen voor het speelse effect en om al het ‘grijze’ door te breken. Ook heb ik een mooie poster toegevoegd van Paper Collective. De Grey Pine poster past perfect bij de grijze muur en de rest van de spulletjes. Bij de eettafel heb ik de Vertiplants weer terug gehangen. Blijft dat zo’n leuke wanddecoratie vinden. 

  Eigenlijk ben ik weer een beetje back to basic gegaan. Wit, hout, grijs met een beetje roze. Te veel kleur in huis wordt ik toch wat kriebelig van. Misschien komt het omdat ik niet zo groot woon, maar deze setting straalt rust uit maar ik vind het niet saai. 

  Wat vinden jullie van de kleine make-over? 

  Liefs,

  Inge 

  P.S. De kleur die ik gebruikt hebt is een staaltje van de Karwei met code IG PS 1028! 

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  1. marleenvdheijden82
   12 januari 2017 / 20:08

   Heel mooi Inge! Idd lekker licht!
   Liefs,
   Marleen
   IG home_stylingstudimarleen

  2. 13 januari 2017 / 08:27

   Het ziet er mooi uit! Ook mooie indeling met dat Muuto knopjes! 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?