fbpx
 • Liefde voor triangels 

  Als jullie Jace zijn kamer een beetje kennen weten jullie dat ik een kleine liefde voor triangels hebt. Zo heb ik op één muur zwarte stickers geplakt met deze vorm, ligt er op  zijn bed een dekbedovertrek met kleine triangels erop en ook in één van onze posters komt onze favoriete vorm terug. Nu mag ik nog iets toevoegen aan onze triangel verslaving en dat is het is jute vloekleed van Ferm Living. Ik kwam dit vloerkleed tegen op de site van MisterDesign en was op slag verliefd! 

  Al een tijdje was ik aan het rondkijken naar een nieuw kleed voor op Jace zijn kamer. Het vorige kleed lag er al weer even en ik wilde graag iets nieuws. Wat nog best lastig is, want er worden niet heel veel leuke (monochrome) vloerkleden gemaakt voor op de kinderkamer. Je kan jezelf voorstellen dat ik heel blij werd toen ik deze Ferm Living vloerkleed gevonden had. Het is gemaakt van 100% jute en mijn favoriete grafische vorm staat erop gedrukt. Dit jonge Deense merk, opgericht door Trine Andersen, staat hier ook heel erg bekend om. Scandinavische stijl met veel eenvoud maar ook heel verrassend en speels door het gebruik van grafische vormen. En dit allemaal met biologische en/of duurzame materialen. 

  Doordat het vloerkleed rond is wordt het hoekje naast zijn bed nog speelser dan het al was. Het breekt de rechte lijnen in zijn kamer. Ook het jute vind ik erg leuk en verrassend staan. Het straalt wat meer warmte uit dan het vorige kleed en dat kan deze kamer prima hebben. Want hoe fijn ik die monochrome kleurtjes vindt, zonder het gebruik van natuurlijke materialen wordt het wel heel kil.

  Naast dit jute kleed met grafische print hebben ze bij MisterDesign nog veel meer leuke vloerkleden voor de kinderkamer. Maar ook kan je hier terecht voor prachtige design vloerkleden voor de woonkamer van merken zoals Hay en Zuiver! 

  Wat vinden jullie van dit nieuwe vloerkleed? 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?