fbpx
 • Nieuwe Nijntje lamp in de kinderkamer

  De kerstdagen zijn weer voorbij en de cadeaus zijn allemaal uitgepakt. En hoewel wij Sinterklaas gevierd hebben en er eigenlijk geen cadeaus op de planning stond voor kerstmis, kon ik het toch niet laten om op het laatst moment iets te bestellen. Zodoende heb ik Jace met kerstavond super blij kunnen maken met een nieuwe lamp en wel de klassieke Nijntje lamp. Deze bijzonder lamp van het merk Mr. Maria is geïnspireerd door de verhalen van Nijntje uit Nederlands best verkochte kinderboeken van Dick Bruna en zal bij vrijwel iedereen wel bekend zijn. 

  Ik wilde al een lange tijd één van de lampen van Mr. Maria aanschaffen alleen was ik er nog niet helemaal over uit welke lamp ik nu voor Jace zijn kamer wilde. Ze zijn namelijk allemaal zo leuk, dat de keuze moeilijk is. Maar Jace is helemaal gek op nijntjes, zoals hij alle konijntjes noemt, dus ik wist dat ik hem hier helemaal gelukkig mee zou maken. Na het uitpakken van de lamp straalde hij van oor tot oor en heeft het hele huis doorgelopen met zijn Nijntje.

  Ik schuif graag met spulletjes in Jace zijn kamer en ook Nijntje kan ik op vele plekjes neerzetten. Zo heeft hij al even bovenop de lockerkast gestaan en ook op zijn bureautje. Maar nu staat hij naast zijn bed en dient hij als nachtlampje. Dat is toch wel mijn favoriete plek. Ook vind ik het super fijn dat er een dimmer op aangesloten is, zodat je zelf kan kiezen hoeveel licht er van de lamp af komt. Nu kunnen we Nijntje dimmen als Jace gaat slapen of juist wat extra licht geven als we nog een verhaaltje gaan lezen. Maar naast dat hij super fijn in gebruik is, blijft het ook een mooi design om na te kijken en past hij in elke kinderkamer thuis. 

  De lamp bestelde ik bij MisterDesign, een webshop met vele mooie merken en design kindermeubelen zoals het merk Mr. Maria maar ook vele andere design kinderlampen zoals die van Ferm Living.  En het fijne is dat als je het voor 16.00 uur besteld hebt, je het de volgende dag in huis hebt (mits op voorraad). Super handig dus als je net als mij nog even last-minute een cadeau wilt uitzoeken of je bestelde design producten snel in huis wilt hebben.

  Hierboven ook een sneak peak van een nieuw hoekje in zijn kamer. Het is nog niet helemaal af, maar zodra het klaar is laat ik jullie het eindresultaat zien in mijn volgende blog. 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?