fbpx
 • Jouw mood, jouw kleur.. 

  Ik werd gevraagd of ik een review wilde schrijven voor de Philips Hue starter kit. Nu ben ik een beetje onbekend in deze wereld, dus leek het mij heel leuk om dit uit te proberen en voor jullie mijn ervaringen te delen. 

  Toen de starter kit geleverd werd, vroeg ik mij af of ik dit zelf wel kon installeren. Ik ben heel handig met klussen, vloertjes leggen, verven en noem het maar op, maar als het om elektronica gaat dan vraag ik toch vaak hulp in. Maar ik wilde het toch even zelf proberen zodat ik ook echt mijn ervaringen kon delen. Ik begon de stappen te volgen die in het instructieboekje stonden en binnen een paar minuten was alles geïnstalleerd. Het is dus echt super simpel, want zelfs ik kan het;) 

  De lampen kan je bedienen op je telefoon met de Philips Hue app die je kostenloos kan downloaden in de app store. Met deze app kan je de lampen dimmen, meer dan 16 miljoen kleuren geven en aanpassen aan jou mood. Ook kan je de lampen in stellen op jou ritme. Ze gaan dan op een bepaald moment aan wanneer jij wakker moet worden, of net thuis komt van het werk. Super makkelijk toch? Het is vrij lastig om een bepaalde kleur sfeer te fotograferen en vooral in het licht, maar hieronder een paar mooie standen van de lampen zodat jullie een leuk idee erbij krijgen. 

  Naast alle kleuren die je zelf kan bedienen, kan je ook verschillende scenes kiezen die bij jou mood passen. Denk dan aan een tropische schemering, lentebloesem, maar ook aan een nachtlampje en een setting om te lezen. Nu zijn deze lampen zo veelzijdig dat ik nog niet alles uitgeprobeerd hebt, maar dat is ook het leuke ervan. Het blijft je maar verbazen. Vanavond ga ik mijn muziek synchroniseren op de Hue, en kan ik het licht zien reageren op de beats van de muziek. Hoe tof is dat? 

  De Philips Hue is verkrijgbaar in de shop van DM lights en is in vele varianten verkrijgbaar, zodat het voor elk portomonee en thuis situatie geschikt is. 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  6 Reacties

  1. Pingback: De interieur- en verlichtingstrends van 2017 | dmlights Blog
  2. Pingback: The interior and lighting trends of 2017 | dmlights Blog
  3. Pingback: Les tendances 2017 pour l'intérieur et l'éclairage | dmlights Blog
  4. Pingback: Les tendances 2017 pour l'intérieur et l'éclairage | dmlights Blog

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?