fbpx
 • Slaapkamer mini make-over

  Als jullie mij volgen op Instagram, dan merk je wel dat ik bijna nooit een foto deel van mijn slaapkamer. Dit komt omdat ik er niet helemaal tevreden over bent. Het is een hele grote ruimte, maar ik vind het lastig om hem in te delen. Toen ik werd gevraagd om de Emma matras uit te testen en daarover een blog te schrijven, vond ik dat het ook tijd was om de slaapkamer een kleine mini make-over te geven. Het bed heb ik verplaatst naar de andere kant, hij stond eerst in het midden van de ruimte. Doordat hij nu onder het schuine dak staat, creëer je gelijk een knusser hoekje. Het oude matras werd vervangen door het prachtige exemplaar van Emma. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo’n mooi matras heb gezien. Het is haast zonde om een hoeslaken over het matras te schuiven, want dan zie je de mooie zijkanten niet meer. En naast dat hij er prachtig uit ziet, ligt jij ook nog eens heerlijk. Elke avond als ik naar bed gaat, krijg ik dat heerlijk luxe hotel gevoel.  Ook wordt mijn lichaam goed ondersteund. Ik heb vaak nek en rug klachten en stond ik eerst elke ochtend op met een stijve rug en nek. Met mijn nieuwe Emma matras heb ik daar geen last meer van. Naast mijn nieuwe Emma matras werden de nachttafeltjes ook vervangen. Ik wilde het wat luchtiger naast het bed maken dan die grote lompen nachttafeltjes die er eerder stonden. Dus toen ik deze tafeltjes tegen kwam, met ook nog eens hele leuke korting, moest ik ze gelijk meenemen. Voor de aankleding van het hoekje heb ik gekozen voor spulletjes wat ik nog in huis hebt. Het grijze plaid wat mijn moeder gehaakt heeft, het roze kussentje uit Stockholm en de mooie muurhanger waar ik over schreef in mijn vorige blog. Ik ben zelf helemaal tevreden over dit hoekje. Het is knusser, ik slaap fantastich op mijn nieuwe matras, en ben nu zelfs blij als ik mijn kamer in kom lopen. En mochten jullie nou sceptisch zijn om een matras online te bestellen. Emma matras heeft een 100 dagen proefslapen regel. Dus mocht het matras niks voor jou zijn, wat ik mij niet kan begrijpen, dan kan het matras kosteloos terug gestuurd worden.

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Emma matras

  Volg:
  0
  Delen:

  3 Reacties

  1. 4 oktober 2016 / 11:23

   Ik lees de laatste tijd zoveel positieve verhalen over het Emma matras. Hij ziet er inderdaad heel mooi uit, bijna te zonde om hem te verstoppen onder een hoeslaken inderdaad. 🙂 Ben heel erg benieuwd of hij net zo lekker ligt als jij beschrijft 🙂

   • 4 oktober 2016 / 19:50

    Hij is ligt echt heel lekker! Zeker een aanrader als je nieuw matras zoekt:)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?