fbpx
 • Stijlvol en verantwoord shoppen

  In de tijd dat iedereen steeds bewuster met het mileu om gaat, is het ook heel belangrijk als je ook verantwoord kan shoppen. Want naast het afval scheiden, biologische producten kopen bij de supermarkt en wat vaker de fiets pakken dan de auto, kunnen we ook tijdens één van onze favoriete bezigheden verantwoord bezig zijn. Hoe leuk is het dan ook dat Michelle en Maarten samen de webshop Dipty shop zijn begonnen die naast stijlvolle producten zich ook focussen op fairtrade, diervriendelijke en ecologisch gemaakte producten. 

  Michelle is ooit begonnen met haar interieurblog Dipty en haar inspirerende Instagram account. Omdat ze vaak vragen  kreeg op haar blog en Instagram account waar ze haar items vandaan heeft gehaald, ontstond het idee om een webshop te beginnen. Samen met haar man Maarten is dit jaar de webshop open gegaan. De producten die ze verkopen is een mix van Scandinavisch, industrieel en een vleugje vintage. Een mix van Michelle’s eigen woonstijl. Ook zijn ze altijd opzoek naar een duurzaam alternatief om een kleine bijdrage te doen aan een beter wereld. En dat is toch wel shoppen met een heel goed gevoel toch?Toen mijn pakketje werd bezorgd viel mij een ‘Wij doen groen’ sticker op. Dit betekent dat de verzenddoos is hergebruikt om zo min mogelijk het mileu te belasten. Daarna heb ook ik de doos hergebruikt om wat spulletjes op te sturen. Zo dragen we allemaal een klein steentje bij.

  In mijn pakketje van Dipty shop zaten twee prachtige vaasjes van Hella Duijs. Het was Liesje en Sibilla in de kleur roze, natuurlijk! Ik kende de vaasjes van Hella al een tijdje maar was toch heel erg blij verrast toen ze binnen kwamen. Want ze zijn nog mooier dan ik dacht. Je kan zien dat ze met veel aandacht en liefde worden gemaakt. Ook voor de styling hebben de vaasjes niet nodig. Ze zijn al prachtig zonder bloemen erin. Daarom heb ik er ook niet teveel poespas mee gedaan. Sibilla heb ik gestyled met wat gispkruid en Liesje kreeg een paar prachtige bloemen die ik afgelopen weekend op de markt hebt gekocht. En ook al gaan we richting de herfst, voor mijn gevoel heb ik een beetje lente in huis gehaald.Nu mag ik namens Dipty shop niet 1 maar 2 vaasjes van Hella Duijs weggeven onder mijn lieve lezers. Ja jullie lezen het goed. Jullie mogen 2 vaasjes naar keuze uit de webshop kiezen. Super leuk toch? 

  Wat je daar voor moet doen is heel makkelijk.

  1. Volg mij (@stijl_inge) en @diptywonen op Instagram. 

  2. Laat een reactie achter onder de winactie foto en tag minimaal 2 vrienden. 

  De actie loopt tot woensdag 14 september en ik maak de winnaar een dag later bekend. 

  Heel veel succes!

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  1 Reactie

  1. Marleen
   7 september 2016 / 17:47

   Super actie! Ik heb mee gedaan! Zou een leuk verjaardagscadeau zijn.
   Ik zou ook een roze kiezen!?
   Liefs,
   Marleen
   IG: stylingstudiomarleen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?