fbpx
 • Een slordige lambrisering in de kinderkamer

  Toen ik gisteravond niet kon slapen ging ik nadenken wat ik nu precies wilde met het muurtje in Jace zijn kamer. Een paar maanden geleden was hij namelijk nog fel blauw. Maar omdat ik dat zo zat was, heb ik er maar snel wat muurverf over geverfd wat ik nog in de berging had staan. Dat was even goed, maar het was niet wat ik wilde. Dus gisteravond, toen ik  in bed lag na te denken, schoot het me ineens te binnen. Een zwarte lambrisering.. Nou jaa een zwarte slordige lambrisering.

  De slordige lambrisering is een trend van nu. Je ziet het steeds vaker voorbij komen in de woonbladen en social media. Het leek mij juist zo leuk om het nog een stoerder randje te geven aan de muur. Ik vind het erg geslaagd. Door de zwarte kleur en de slordige afwerking is het veel stoerder en meer een echte jongenskamer geworden. En een voordeel is dat het heel eenvoudig zelf te doen is. 

  Ik heb zelf op de muur een paar streepjes gezet die ik had opgemeten vanaf de grond. Hij mag dan wel slordig worden, ik wilde niet dat hij scheef zou zijn. Het slordige effect krijg je door aan de bovenkant met een droge roller de verf uit te rollen. En af en toe ben ik express eens te ver door gegaan. Want dat is het leukste bij een slordige lambrisering, 

  Wat vinden jullie ervan? 

  En op de bovenste twee foto’s laat ik ook alvast een sneak peak zien van mijn volgende blogpost die eind deze week online komt. Hou mijn blog dus goed in de gaten. 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?