fbpx
 • Van babykamer naar peuterkamer

  Al een paar maanden zit ik mijzelf te verheugen, want Jace zijn babykamer moet worden getranformeerd naar een stoere peuterkamer. Ik zit dus ook al dagelijks webshops af te gaan, ideetjes op te doen op Pinterest, Instagram en woonbladen. Nu heb ik alvast 2 hoekjes aangepakt en ik wil dat graag met jullie delen. 

  Al een paar maanden was ik Marktplaats aan het afstruinen op zoek naar de perfecte lockerkast. En opeens stond hij online, voor een leuke prijs en ook nog eens in de buurt. Het idee was om hem wit te gaan schilderen. Maar toen hij eenmaal in de kamer stond, begon ik te twijfelen. De grijze kleur en roestige plekjes maakte hem stoer  en eigen. Dus heb ik besloten om hem zo te laten.. Voor nu dan!Naast de lockerkast heb ik verschillende haken neergehangen, zodat ik daar leuke kleding en spulletjes kan ophangen. De strikhaken zijn van Lilipinso en heb ik zelf wit gemaakt. De kruishaak is van HK Living. Voor een klein kleurig detail in het geheel heb ik gekozen voor de Hay gym hook in de kleur mint. Aan de zijkant van de lockerkast heb ik wat vrolijke en kleurrijke kaartjes geplakt uit de shop van Mevrouw aardbei. Dit geeft een wat lievere touch aan de toch wel stoere lockerkast. Op de kast heb ik een canvas mand geplaatst die ik gekocht heb bij de Kwantum. Het wolkenlampje is van Eef Lillemor en kan Jace gebruiken als nachtlampje.Het tweede hoekje dat klaar is, is het speelhoekje geworden. De kleur groen op de muur is dezelfde kleur als in de woonkamer. Namelijk kleur Eenvoud van de Gamma. Ik vind het een prachtige kleur en goed te combineren met de kleuren zwart, wit en mint die ik nu gebruik in zijn kamer. De tipi is gemaakt door mijn handige moeder en is perfect voor Jace om te gebruiken als speeltent. In de tent heb ik 2 schapenvachten neergelegd een een paar witte kussens die ik nog in de kast had liggen. Op de muur heb ik de leuke driehoek muurstickers geplakt voor een speels effect. Bij de tipi heb ik een Lego opbergbox neergezet voor alle kleine speelgoed onderdelen. Om ook hier een klein kleur detail te geven heb ik voor de mint versie gekozen. Ik zou graag nog de grote witte variant erbij willen, dus dat is nog een punt voor het wensenlijstje. Bij de tipi staat ook een zwart met witte skippykoe die Jace voor zijn eerste verjaardag heeft gekregen en de lightbox is van A little lovely company waar we leuke en grappige teksten op kunnen zetten.De kamer van Jace is nog niet helemaal klaar. Het ledikant staat er nog en moet nog vervangen worden voor een groot bed. Maar op dit moment is hij pas 20 maanden, dus nog iets te jong om gedag te zeggen tegen zijn ledikant. Maar natuurlijk weet ik al precies wat er voor in de plaats moet komen. Maar dat houd ik nog even voor me. 

  Wat vinden jullie van zijn kamertje? 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  4 Reacties

  1. Claudia-Ookinhetpaars
   29 april 2016 / 14:31

   Ziet er mooi uit. Daar zal Jace vast blij me zijn.

  2. Claudia-Ookinhetpaars
   29 april 2016 / 14:31

   Ziet er mooi uit. Daar zal Jace vast blij me zijn.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?