fbpx
 • Verandering in huis

  Een paar weken geleden schreef ik een blog voor Homecrush.nl over mijn mini metamorfose in huis. Zo heb ik mijn lambrisering verlaagd, alle plankjes weg gehaald en een poster wand(je) gemaakt. Maar op het moment dat ik die blogpost schreef was ik nog niet helemaal klaar. Ik had namelijk een heel kaal muurtje waar ik nog iets voor moest hebben.

  Dat betreffende muurtje is sinds ik hier ben komen wonen een probleem op zich. In het begin wist ik niet wat ik er mee moest en heb ik 2 wandplankjes opgehangen met het motto “dan hangt er tenminste iets”. Toch beviel het me niet en al snel haalde ik ze weg en verving ik het door er een poster neer te hangen. Helaas was dit ook niet het resultaat wat ik hoopte. Uiteindelijk bedacht ik me dat ik graag een hoge kast wilde waar ik mijn pronkstukjes in kan zetten. Maar omdat mijn woonkamer niet al te groot is leek mij een dichte kast niet de beste keus. Toen ik een avondje aan het rondneuzen was op de app van Ikea kwam ik deze mooie wandkast tegen! Het is het Fjalkinge model en zijn in twee verschillende maten te koop. Ik heb voor de grote maat gekozen omdat ik ondanks mijn kleine woonkamer wel iets groots tegen deze muur wilde.

   Nu de kast eindelijk staat ben ik super blij met het resultaat! Door de open kast heb je niet het gevoel dat mijn woonkamer er kleiner door geworden is, maar de muur is daar in tegen wel goed gevuld. De planken kan je op je gewenste hoogte indelen en daardoor kan ik zelfs met de indeling van de kast lekker blijven veranderen. 

    
    
  De kast heb ik gestyled met mijn favoriete pronkstukjes. Ik heb het rustig gehouden omdat het anders weer te druk wordt voor mijn gevoel. Ook heb ik een looplamp op een plankje gelegt omdat ik het toch wel een donker hoekje vond en dit een leuke oplossing er voor is. 
  Waarschijnlijk zal mijn kast regelmatig nog veranderen van indeling maar voor nu ben ik heel blij met het resultaat. Wat vinden jullie er van?

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?