fbpx
 • Marktplaats vondst Hella Jongerius vaas

  Maandenlang zocht ik Marktplaats af op zoek na die mooie vaas die Hella Jongerius in 2005 voor Ikea heeft ontworpen. De vazen worden niet veel aangeboden dus was het goed zoeken. Helaas zat het vaak ook niet mee. Dan was de afstand weer te groot. Dan vroegen ze de jackpot ervoor. En heel soms was ik gewoon te laat. Dat laatste gebeurde een paar weken geleden. De vaas werd voor een leuke prijs aangeboden, 15 minuten van mij vandaan. Natuurlijk heb ik gelijk gemailt. Helaas was ik net te laat. Ook al stond de advertentie er pas één uur op. Totdat deze vaas aangeboden werd. De prijs was goed, de afstand was wel een beetje ver, maar ik wist dat ik derde kerstdag in de buurt zou zijn. Helaas was ik alweer te laat. Er was iemand voor mij. Gelukkig kreeg ik een paar dagen later een mailtje dat nummer één niet door is gegaan en dat ik hem mocht halen. Wat was ik blij.  Eindelijk kon ik de Hella Jongerius vaas een plekje geven in huis. En wat staat hij mooi in mijn interieur. Ik had al wat roze tinten in huis dus de vaas past er perfect tussen. De mooie goude beschildering op de vaas past ook mooi bij het mostergele wat ik in huis heb. Op dit moment heb ik een rozebottel in de Hella Jongerius vaas zitten, maar een mooi boeket of andere bloemen zullen ook prachtig staan. Zelfs zonder bloemen kan je de vaas gewoon op tafel of een ander mooi plekje geven. Want het is een echte eyecatcher. Ook heeft de vaas al heel wat verschillende plekjes in huis gehad maar voorlopig laat ik hem even op de eettafel staan. Daar staat hij precies in het midden van de woonkamer en kan ik er optimaal naar kijken.  Ik weet dat vele van jullie ook zitten te wachten en te hopen om eens een marktplaats vondstje te vinden, Mijn tip is blijf geduldig, blijf goed zoeken, ook al is de afstand te ver, misschien kan je het combineren met een dagje uit of iets dergelijks. Dan moet het goedkomen.

  Ik ga weer verder met genieten van mijn mooie vaas:)

   Liefs,

  Inge

   

  Volg:
  0
  Delen:

  2 Reacties

  1. jannie
   11 mei 2018 / 12:29

   inderdaad een pracht vaas ik heb hem vandaag voor 10 euro op de kop getikt ik ben echt een bofkont groetjes jannie

  2. jannie
   11 mei 2018 / 12:29

   inderdaad een pracht vaas ik heb hem vandaag voor 10 euro op de kop getikt ik ben echt een bofkont groetjes jannie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?