fbpx
 • Zomer dipje

  Missen jullie het ook zo erg dat we de afgelopen weken bijna niet buiten hebben kunnen zitten? Laten we het dan ook maar helemaal niet over die zomeravonden hebben die ik de laatste weken heb beleefd met mijn goede vriend Netflixx in plaats van dat ik heerlijk in de tuin heb kunnen zitten. Ik heb er zelfs een kleine zomer dip van gekregen. Maar desondanks dat het weer een beetje tegen valt heb ik wel altijd de behoefte om de tuin gezellig te maken en te houden. Leuke posters, verlichting en natuurlijk ook planten.

  Omdat we toch een goede lente hebben gehad zijn mijn planten heel erg gegroeid. Zo erg zelfs dat ik niks meer op tafel kon zetten zonder dat het hele uitzicht geblokkeerd werd. Toen ik van de week bij mijn bloemist kwam, eigenlijk om iets uit te zoeken voor een feestje, kwam ik een hele bijzondere plant die ik nog niet kende. De Latijnse naam van deze plant is Eucomis comosa maar hier bekend als een Ananasplant. Een hele andere ananasplant dan die ik normaal ken en het meeste voorkomt. Maar daardoor heel uniek en ik moest hem meenemen. Want deze ananasplant zou perfect op de tuintafel staan.

  Samen met de leuke The Petit lamp van Fatboy en de nieuwe Ananasplant is de tuintafel in ieder geval wel summer proof en is mijn zomer dip hopelijk ook snel over. Wist je trouwens dat je bij de Petit lamp verschillende kapjes erbij kan bestellen om hem helemaal te personaliseren? Ik koos voor een Cappie met een dessin van muggen. Een grappig detail aan dit handige draadloze lampje.

  Nu maar hopen dat het weer snel omslaat en ik daadwerkelijk kan genieten van mijn tuin. En anders wordt het misschien toch maar een last-minute boeken naar de zon;)

  Ik ben benieuwd of meer mensen deze Ananasplant kennen en misschien weten hoe lang deze blijft bloeien. Laat je dan even een reactie achter?

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Fatboy, die zo lief zijn geweest op een Edison The Petit lamp op te sturen.

  Volg:
  0
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?