fbpx
 • Slapen in een nieuw bedje 

  Herkennen jullie dit, dat je iets al zo lang nodig hebt, maar het er nooit van komt om het aan te schaffen. Ik had dat dus met mijn bed. Die stamt nog uit de tijd dat ik thuis woonde. Doordat mijn zus het huis uit ging, verhuisde ik naar een grotere kamer. Natuurlijk moest daar dan ook gelijk een groot bed in. Maar in de tussentijd zijn we al een jaar of 10 (minstens!!) verder.  Het bed heeft al een aantal verhuizingen meegemaakt en zelfs een tijdje in de opslag gestaan toen ik in Curacao woonde. Maar het mooiste wat we samen gedeeld hebben is toch wel dat Jace geboren is in dat bed. Toch wel erg speciaal. Je kan je dus voorstellen dat ondanks dat het bed echt aan vervanging nodig was, ik het niet als prioriteit had. Maar toen er laatst iets onder het bed afbrak werd het nu toch echt tijd om iets anders aan te schaffen. 

  Een ander bed uitzoeken is nog behoorlijk lastig. Wat voor soort bed wil je? Wat voor maat moet hij zijn en wat voor materiaalkeuze vind je belangrijk. Na even rond te neuzen op internet kwam ik op de site van Livengo terecht. Hun zijn gespecialiseerd in steigerhouten bedden met een ruime keuze in tweepersoons- en eenpersoonsbedden. Ik werd gelijk blij want ik ben fan van steigerhout zoals jullie misschien wel weten. Het brengt zoveel sfeer mee en het is ook nog eens een heel stevig houtsoort. Toen ik tussen het aanbod rondkeek had ik al snel mijn perfecte bed gevonden. Ik koos voor het steigerhouten bed met lades. Want doordat wij niet zo groot wonen is een beetje extra bergruimte altijd handig. Vooral voor het beddengoed en eventueel ook de handoeken is deze opbergruimte onder het bed ideaal. 

  Het oude bed stamt uit het jaar nul maar mijn matras is pas enkele maandjes oud. Ik koos het bed dus in dezelfde maat als dat ik had, namelijk 160×200. Maar mocht je nou wel op zoek zijn naar een compleet bed, bij Livengo kan je ook een matras erbij bestellen en zelfs bijpassende nachtkastjes en beddengoed. Wat ik ook een voordeel vindt van Livengo is dat ze het bed netjes voor jou naar boven brengen en in elkaar zetten. Je hoeft dus niet zelf te stuntelen. Want ook al ben ik vrij handig, een bed in elkaar zitten is niet mijn grootste hobby. 

  Doordat het in mijn slaapkamer vrij donker laminaat ligt heb ik bewust gekozen om het bed te laten voorzien van een white wash. Ik twijfelde wel heel erg tussen een grey of white wash, maar ben heel blij met deze keuze. Het bed is mooi licht en straalt rust uit en past goed bij de donkere vloer zo. Ik heb nu al zin om vanavond in dit heerlijk bedje te duiken. 

  Wat vinden jullie van mijn nieuwe bed? 

  Liefs,

  Inge 

  Volg:
  0
  Delen:

  1 Reactie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?