Stijlinge 1 jaar | give-away part 2

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen had ik nog een ‘kleine’ verrassing voor jullie, of liever gezegd, voor alle kindjes. Want ja het feestje gaat nog even door en ik ben dan ook super enthousiast dat ik deze coole Maxx slide mag weggeven vanwege mijn 1 jarig jubileum van Stijlinge. 

De Maxx glijbaan is het pareltje in de collectie van Arthur and Friends, een Belgisch bedrijf die duurzaamheid hoog in het fadel heeft staan. Met hun producten willen ze de kinderen eenvoudig maar met veel plezier laten spelen maar ook dat hun creativiteit aangewakkerd wordt. Zo is Maxx geen normale glijbaan, want als je hem omdraait kan je hem gebruiken als sjoelbak of knikkerbaan. En zo miltifunctioneel zijn alle producten in de collectie van Arthur and Friends. En doordat elk product verschillende functie’s heeft, groeit het product met elke leeftijd mee en kan je er jaren plezier van hebben. 

Wij mochten Maxx een paar maandjes geleden verwelkomen in de familie en sindsdien zijn er al heel veel uurtjes met veel pleizer mee gespeeld. Jace vind het geweldig om lekker te glijden of juist lekker tegen de helling aan te klimmen. Naast de glijbaan is hij helemaal gek van auto’s en gebruikt hij Maxx ook vaak als autoracebaan om zijn auto’s van af te laten scheuren. Het is toch geweldig als je als kind zo’n veelzijdig en leuke glijbaan in je kamer hebt staan. En nu kan er bij jou zoontje, dochter of neefje en nichtje ook zo’n gave glijbaan binnenkort staan. Want namens Arthur and Friends mag ik één glijbaan in een kleur naar keuze weggeven aan één gelukkige winnaar! Lees hieronder wat je daarvoor moet doen.

De winactie is afgelopen! 

Ik wilde dat ik iedereen een mooie glijbaan zou kunnen geven want ik heb zulke leuke en lieve reacties gelezen. Maar helaas kan er maar één de winnaar zijn. 

De winnaar van een glijbaan naar keuze is geworden:

Gea van der Wal

Gefeliciteerd! Wil je mij een mailtje sturen met je adres gegevens en de kleur keuze van de glijbaan en dan zorg ik ervoor dat hij zo snel mogelijk jou kant op komt. 

Iedereen super bedankt voor alle reacties en het mee doen met onze winactie! 

Liefs,

Inge