fbpx
 • Cursus foto’s bewerken met Lightroom Mobile

  Wil jij foto’s bewerken als een pro? Op een makkelijke en leuke manier? Doe dan snel mee met de mini cursus: Foto’s bewerken met Lightroom Mobile. Je leert op een leuke manier hoe je met mijn presets je foto’s mooi en makkelijk kan bewerken. Omdat je natuurlijk lekker moet gaan bewerken met mijn presets ontvang je 6 van mijn favoriete presets t.w.v. €9,95! Say what!

  Hoe ziet de cursus eruit?

  In deze mini cursus leg ik je uit hoe je foto’s kan bewerken aan de hand van mijn presets! Voor de cursus heb je geen dure camera nodig of computer. We doen namelijk alles met de telefoon!

  In 3 modules leg ik je het volgende uit:

  1. Hoe je de presets moet downloaden en installeren op je telefoon, Ook leer ik je de basis van de Lightroom mobile app!
  2. Een aantal trucjes om nog meer uit de presets te halen en je foto’s nog mooier en beter te bewerken!
  3. Om RAW te fotograferen met de Lightroom mobile app. Hier kan je namelijk ook een aantal leuke dingen mee doen!

  Elke week ontvang je van mij een module waarmee je aan de slag kan gaan. De cursus geeft jou theorie over de verschillende mogelijkheden maar ik geloof dat je het meeste leert om er ook echt mee aan de slag te gaan. Je gaat dus direct lekker foto’s bewerken. Maar don’t worry, je kan de cursus in je eigen tempo doen! Heb je een weekje geen tijd, dan kan je de module voor die week gewoon doorschuiven!

  Heb je vragen over de modules of loop je ergens tegen aan dan sta ik altijd voor je klaar. Ook ontvang ik graag de opdrachten zodat ik kan zien of het goed gaat en ben ik natuurlijk ook super benieuwd hoe jij je foto’s bewerkt!

  Omdat je de cursus niet kan volgen zonder mijn presets ontvang je ook 6 van mijn favoriete presets t.w.v. €39,95 (normaal tarief)! De presets ontvang je tegelijk met de eerste module zodat je direct van start kan gaan.

  Je ontvangt de volgende presets:

  • Scandinavian White (interieur preset)
  • Bright & Clear (interieur preset)
  • Soft Minimalistisch (interieur preset)
  • White & Bright (lifestyle preset)
  • Beach Vibes (lifestyle preset)
  • Warm Naturel (lifestyle preset)

  Hieronder alvast een sneak peak van twee van de presets. Ben je al enthousiast?

  Scandinavian White

  Warm Naturel

  Heb ik verder nog iets nodig?

  Voor de cursus begint is het handig dat je alvast de Lightroom app op je mobiel hebt staan. Deze app is helemaal gratis dus daar komen geen extra kosten voor bij!

  Deze cursus is echt bedoeld om te leren werken met mijn presets en om de basis te leren van de Lightroom mobile app.

  Klik op de button hieronder om te zien wanneer de nieuwe cursus weer begint of vraag direct een 1 op 1 cursus aan!


  Zoek je iets?