fbpx
 • Lifestyle fotografie

  Wil jij graag een mooie fotoshoot met je gezin, familie, vriend, vriendin of kind? In een mooie omgeving of juist stoere locatie? Dat is bij mij zeker mogelijk!

  Een lifestyle shoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur op de datum, tijd en locatie die wij samen afspreken. In deze tijdsperiode maak ik verschillende foto’s op verschillende plekken (indien mogelijk). Deze foto’s worden naderhand door mij bewerkt in de sfeer die graag wilt neerzetten. De foto’s worden naderhand in hoge kwaliteit doorgestuurd via Wetransfer. Je kan daarna de foto’s laten afdrukken, een mooi schilderij van laten maken of een ander leuke blijvende herinnering.

  De prijs voor een lifestyle shoot is €150,- ex btw. Ik kom dan gezellig langs op locatie voor de shoot en naderhand ontvang je 20 foto’s die door mij bewerkt zijn. Je ontvangt ze in hoge digitale kwaliteit. Ik reken geen reiskosten binnen een straal van 15 kilometer vanaf Ochten. Vanaf 15 kilometer reken ik 0,19 cent per km.

  Ben jij enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op zodat we samen een datum kunnen plannen. Dit kan door een mailtje sturen naar info@stijlinge.com of het contactformulier in te vullen die onderaan deze pagina staat.

  Contactformulier

   Om spam te voorkomen vragen we u de
   onderstaande code over te typen.

   captcha

   Portfolio


   Zoek je iets?