fbpx
 • Adviesgesprek

  Wil jij graag weten hoe je een blog begint? Waar moet je een website bouwen? Of moet je dit misschien uitbesteden? Misschien heb je al een website maar loop je tegen een aantal punten aan? Of heb je een social media kanaal en wil je daar meer over weten? In een adviesgesprek help ik jou met deze vragen!

  Wat kun je verwachten van een adviesgesprek? We gaan bellen! Dat kan via de telefoon of via Zoom of Meet. In dit gesprek van 45 minuten mag jij mij alles vragen. Dit kan zijn over een blog die je wilt beginnen. De struggles die je hebt met een website bouwen of misschien wil je gewoon stiekem weten wat je kan doen om samenwerkingen te mogen doen met bedrijven.

  Tijdens het gesprek luister ik na je vragen en wensen en adviseer ik je over wat je wel en niet moet doen. Wat wellicht wel zal werken en waar je beter niet je tijd aan kan besteden! Ook kom ik met creatieve ideeën en oplossingen waar jij gelijk mee aan de slag kan gaan!

  Na het gesprek ontvang je van mij een mail met de tips die je hebt gekregen en belangrijke punten die van toepassing kunnen zijn.

  Dus wat kan je allemaal verwachten:

  • Een adviesgesprek van ongeveer 45 minuten via telefoon, Zoom of Meet
  • Beantwoord ik al jou vragen en kijk ik mee naar je website of social media kanalen
  • Een mail met daarin de besproken punten en tips!

  Na het gesprek zijn al jouw vragen beantwoord omtrent je website, blog, samenwerkingen of je social media en zit je weer vol energie en ideeën om verder aan de slag te gaan!

  De prijs voor dit gesprek is €65,- incl. btw!


  Zoek je iets?