Site pictogram Stijlinge

Georges Store Blade hanglamp boven de eettafel

Al een tijdje wilde ik een nieuwe hanglamp boven de eettafel. De draadlamp had ik namelijk al een paar jaar hangen en ik was toe aan iets nieuws. Maar ik kwam steeds niet de lamp tegen die ik echt mooi vind. Tot dat ik de Georges Store Blade hanglamp tegenkwam. Ik was direct verliefd en wist dat deze lamp boven de eettafel moest komen!

Wat ik alleen niet wist is dat je bijna niet aan de lamp kan komen. De lamp is te koop in maar een paar enkele winkels in Nederland. Maar omdat het zo’n gewilde lamp is was hij daar elke keer uitverkocht. Maar gelukkig is nooit iets echt onmogelijks en bestelde ik de lamp direct bij Georges Store in Frankrijk zelf! Na 1,5 maand kwam eindelijk onze nieuwe lamp binnen. En eerlijk, de lamp is nog mooier dan ik gehoopt had!

Ik koos voor de Blade hanglamp in maat S! Deze maat heeft een breedte van 80 cm en dat is voor ons groot genoeg. De kleur heet Nude Ombre en is een hele mooie warme nude kleur wat perfect in ons interieur past. De gouden details van het armatuur maken de lamp echt helemaal af!

In de woonkamer gebruiken wij voor alle lampen Philips Hue. Ik ben hier enthousiast over alleen is de lamp zelf niet de mooiste. Ik wilde deze daarom niet gebruiken in de nieuwe hanglamp. Gelukkig hebben ze bij Philips nu ook de Hue filament lamp. Eindelijk een mooie Hue lamp die gezien mag worden. En het licht is zelfs nog mooier, maar dat zal ook vooral door de Blade lamp komen;)

Misschien vind je dit ook wel leuk om te lezen:

De Georges Store hanglamp heb ik zelf aangeschaft. Wel staan er in deze blog een aantal affiliate linkjes. Dit betekent dat als jij iets besteld via deze linkjes ik daar een kleine percentage over krijg!

Mobiele versie afsluiten