fbpx
 • Website development

  Wil jij een website beginnen maar weet je niet hoe dit moet? Misschien heb je al een website maar ben je er helemaal niet happy mee. Dan kan ik jou gelukkig helpen! Ik ontwikkel en optimaliseer WordPress websites waar jij wel gelukkig van wordt en waar jij jou diensten, inspiratie of producten kan aanbieden.

  Al een aantal jaar onderhoud en ontwikkel ik mijn eigen websites. Ook kreeg ik regelmatig vragen van andere of ik ook voor hun bedrijf een website wilde maken. Deze opdrachten pakte ik altijd aan omdat ik het bouwen en ontwikkelen van een website ontzettend leuk vindt om te doen. Dit is ook de reden waarom ik deze dienst nu aanbied op mijn website. Ik zie namelijk dat veel mensen de struggles hebben om een mooie en goede website neer te zetten. Daar wil ik jou graag bij helpen!

  Websites die ik gemaakt heb

  Jouw wensen

  Ik maak altijd een website aan de hand van jouw wensen. Ik vraag daarom ook dat jij een aantal websites doorstuurt wat helemaal bij jou past en jouw smaak is. Ook wil ik graag weten wat je verdere behoefte is en wat het doel van je website is. Aan de hand van de verschillende websites en je verdere wensen ga ik aan de slag en bouw ik je website die helemaal bij jou en je bedrijf past. Daarom heb ik ook regelmatig contact met de klant om de vorderingen te bespreken zodat ik kan schakelen waar nodig is.

  Zodra de website klaar is zal ik je begeleiden waar nodig is en krijg je automatisch 3 maanden onderhoud en support gratis erbij.

  Prijzen

  WordPress website

  Ik maak een website die ready to go is zodat jij kan beginnen met bloggen of je producten en diensten te verkopen via jouw website. De prijs is een vanaf prijs en geldt voor een standaard WordPress website met een gratis WordPress thema. De prijs is inclusief begeleiding en 3 maanden onderhoud en support.

  Website optimalisatie

  Het is ook mogelijk om mijn diensten in te huren per uur. Dit kan zijn voor het optimaliseren van je website of om mee helpen met teksten schrijven. Ook is het mogelijk om mij in te huren voor online marketing, zoals het bijhouden van social media kanalen, en het optimaliseren van je SEO.

  Ben je al enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op zodat we kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Je mag altijd een vrijblijvend mailtje sturen naar info@stijlinge.com of onderstaand contactformulier invullen!

  Contactformulier

   Om spam te voorkomen vragen we u de
   onderstaande code over te typen.

   captcha


   Zoek je iets?