fbpx
  • 5 x Tuinmeubel inspiratie

    Om een fijne tuin te creëeren heb je een aantal dingen nodig om van jouw tuin echt een fijne buiten omgeving te maken. Zo vind ik persoonlijk planten heel erg belangrijk en wat er op de vloer ligt. Denk daarbij aan mooie terrastegels of split. Wat ik zelf ook erg belangrijk vindt zijn goede tuinmeubels. Deze meubels bepalen heel erg de sfeer in jouw tuin en zorgt voor extra comfort als je buiten wilt zitten… of liggen! In deze blog mijn 5 tuinmeubel inspiratie om in de tuin neer te zetten!

    Bartafel 

    Vaak zie je trends van binnen door trekken naar buiten. Zo is de bartafel binnen ook weer terug van weggeweest en nu kan je deze hoge tafel ook buiten plaatsen. Hartman speelt namelijk slim in op deze trend en zorgde voor een bartafel die je ook buiten kan neerzetten!

    Hartman Sophie Teak tuinmeubel, bartafel en barkruk
    Hartman Sophie Teak bartafel en barkruk
    Hartman Teak tuinmeubelen
    Hartman Teak tuinmeubelen

    Barstoel

    Om de bartafel compleet te maken kun je de Hartman Sophie Teak barkruk erbij zetten. De combinatie van het wit en het hout van de kruk komt mooi terug in de tafel en past dus erg goed bij elkaar. Dankzij het teakhout breng je ook extra warmte en gezelligheid in de tuin. Een mooi tuinmeubel als je meer natuurlijk materialen wilt toevoegen. 

    Lounge Sofa

    Een fijne bank om op te zitten kan ook niet ontbreken in de tuin. De Hay Palissade is een Lounge Sofa waar je heerlijk op kan zitten én die ook nog eens erg mooi is om te zien. Een echte design stuk in de tuin, wie wilt dat nu niet.

    Hay palissade lounge sofa
    Hay Palissade

    Bistro tafel

    Wat je tegenwoordig ook veel ziet is dat de ‘ouderwetse’ bistro tafel weer terug komt maar dan in een nieuw jasje! Als je in het bezit bent van een klein balkon of een kleine tuin dan is een bistro tafel de ideale tuinmeubel om toch lekker te kunnen zitten én te kunnen eten. Persoonlijk is dit één van mijn favoriete. Mooi design en ook nog eens erg flexibel te gebruiken.

    Hartman Sophie Studio tuinmeubel
    Hartman Sophie Bistro Tafel
    Hartman Sophie Studio bistro tafel
    Hartman Sophie Bistro Tafel

    Lounge stoel

    Een lounge stoel is onmisbaar in de tuin. Maar een stoel die je in de tuin kan gebruiken maar ook nog mee kan nemen naar het park of naar het strand is helemaal ideaal! De Lamzac O van Fatboy is die ideale lounge stoel voor in de tuin. In een aantal prachtige kleuren te verkrijgen maar mijn favoriet is de Deel Blush. Wat vind jij van deze stoel?

    Lamzac O van Fatboy
    Lamzac O van Fatboy

    Dit waren een aantal tuin items die volgens mij onmisbaar zijn aankomende zomer. Al deze toffe tuinmeubels komen uit de webshop van Fundesign. Ken jij deze webwinkel al? Mijn salontafel en Tonone lamp komen ook uit de webshop waar ze de mooiste merken verkopen. En nu dus ook mooie tuinmeubels.

    Welke tuinmeubel is jouw favoriet?

    Wil je meer tuininspiratie lezen? Bekijk dan mijn blog over:

    7 x musthaves inspiratie voor jouw tuin

    of 

    Tuindecoratie en een budget DIY

    Liefs,

    Inge

    Deze blogpost is geschreven in samenwerking.

    Volg:
    0
    Delen:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


    Zoek je iets?