fbpx
 • Quiet Clearing in de hal

  Histor heeft zijn trendkleur voor 2019 bekend gemaakt. De kleur is een mooi diep groen kleur en heeft de naam Quiet Clearing. Vanaf het eerste moment dat ik de kleur zag was ik enthousiast en kreeg ik gelijk leuke ideeën wat ik met deze kleur wilde doen. Alleen als jullie mijn blog een beetje volgen heb ik een paar weken geleden een blog geschreven dat ik een voornemen met mijzelf hebt gemaakt om dit jaar niks te gaan verven. Ik zat dus behoorlijk in een tweestrijd met mijzelf. Breek ik mijn voornemen of ga ik het dit jaar toch volhouden om niks te verven. Jullie snappen hopelijk wel dat ik mijn voornemen heb gebroken. Quiet Clearing is een prachtige kleur die ik echt wilde gebruiken in huis en ik had ook gelijk het idee waar.

  Quiet Clearing in de hal

  Toen ik de nieuwe trendkleur van Histor zag wist ik meteen dat ik deze in de hal wilde gebruiken. De hal is een beetje de vergeten ruimte hier in huis. Ik heb er namelijk nog nooit wat aan gedaan behalve een likje witte verf toen wij hier kwamen wonen. Volgens mij heb ik de hal ook nog nooit laten zien hier op het blog. Een klein primeurtje voor jullie dus. Qua formaat is de hal ook niet spectaculair en zelfs vrij onhandig ook. De hal is ongeveer 1m2, heeft 4 deuren en een trapgat. Weinig ruimte om daar iets inspirerend mee te doen. Maar toen ik Quiet Clearing tegen kwam had ik wel gelijk het idee om deze kleur daar toe te passen.

  Quiet Clearing in de hal
  Quiet Clearing in de hal

  Kapstok knop

  Als eerst heb ik de muur geverfd waar de kapstok was en ook weer terug komt. Eerst hing daar een hele saaie rechte kapstok maar deze heb ik vervangen voor een paar leuke budget kapstok knopen. Deze zijn een mooi alternatief voor de duurdere versie van Muuto. Deze blijven prachtig, maar als je er een aantal nodig hebt om een wand te creëren voor de jassen, wordt het wel een prijzig geheel samen. Deze budget versie kwam ik tegen bij de Karwei en in totaal was ik zo’n 20 euro kwijt voor de hele wand. Met de donkere groene trendkleur op de muur komen de knopen helemaal goed uit en is het een mooie wand geworden voor mijn jassen en tassen.

  Quiet Clearing en budget kapstok knop
  Quiet Clearing en budget kapstok knop
  Quiet Clearing in de hal plus budget kapstok knopen
  Quiet Clearing in de hal plus budget kapstok knopen

  Spiegels

  Hebben jullie ook een spiegel in de hal? Ik vind het namelijk ideaal om even te kijken of mijn make-up en/of haren nog goed zitten wanneer ik de deur uit wilt sprinten. Met de nieuwe kleur op deze kleine muur kon een nieuwe spiegel ook niet ontbreken. Deze roze driehoek spiegels kocht ik laatst in de sale. Ze lagen al een tijdje in de berging te wachten tot een mooi plekje. Toen ik het idee van de hal make-over kreeg, wist ik ook meteen dat deze spiegels daar een mooi plekje moesten krijgen.

  Quiet Clearing en budget roze driehoekspiegel
  Quiet Clearing en budget roze driehoekspiegel

  Eindresultaat

  Het resultaat van de make-over met de trendkleur van Histor is super mooi geworden. En ondanks dat de kleur vrij donker is, maakt het de hal helemaal niet kleiner. Het geeft juist een mooi contrast tegen al die witte deurposten en het trappengat. En met de mooie accessoires is het nu echt een hal geworden waar je fijn thuis komt en gelijk thuis voelt.

  Eindresultaat make-over hal met Quiet Clearing
  Eindresultaat make-over hal met Quiet Clearing

  Wat vinden jullie van de nieuwe kleur in de hal?

  Voor iedereen die het afvraagt: de plant stond alleen op de trap tijdens het maken van de foto’s. De plant staat nu weer terug op zijn oude plekje.

  Wil je nog meer verf inspiratie lezen? Bekijk dan mijn blogs:

  3 verschillende lambriseringen in de kinderkamer

  en

  Histor Clean in de kinderkamer

  Liefs,

  Inge

  Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Histor.

  Volg:
  0
  Delen:

  1 Reactie

  1. 27 april 2020 / 12:31

   Leuk! Mooie kleurtje! Voor die schoenen zou je overigens nog kunnen kiezen voor een bijpassende entreemat in dezelfde en een complimentaire kleur?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?