• Blog break

  Nu ik deze blog begin te schrijven zie ik dat mijn laatste blog van eind mei is geweest. Ik heb dus bijna 2 maanden geen blogs meer geschreven. Dit is niet gepland gebeurd maar meer zo gelopen. Hoe dat zo komt vertel ik jullie graag, en ook wat mijn verdere toekomst plannen zijn.

  snapseed

  Begin juni zijn wij op vakantie geweest en heb ik natuurlijk even vrij genomen van mijn blog en social media. De bedoeling was om dit na de vakantie weer op te pikken. Helaas kwam het er niet van. Het mooie weer speelt natuurlijk ook een rol mee maar ik kon mij er niet toe zetten om aan een blog te werken. Dit was voor de vakantie ook al wel, maar in mindere mate. Ik ben er in de vakantie achter gekomen dat ik teveel hooi op mijn stok neem. Ik werk namelijk 4 dagen in een showroom van een webshop, daarnaast steek ik veel tijd en energie in foto’s maken voor Instagram en mijn blog en heb ik ook nog de zorg over Jace. Als je dit allemaal in je eentje doet, kom je er toch wel achter dat het allemaal teveel is. Als je alle activiteiten meetelt voor Instagram en mijn blog, dan ben ik eigenlijk 7 dagen in de week aan het werk. Tuurlijk is het soms maar een uurtje, of twee. Maar je pakt dan geen rust.

  Ik heb dan ook besloten om vanaf eind september een dag minder te gaan werken in de showroom. Ook gaat Jace eind augustus beginnen op de basisschool. Dit betekent voor mij dat er meer rust komt en dat ik mijn tijd beter kan gaan indelen. De dingen die ik doe voor Insta en mijn blog wil ik op momenten gaan doen wanneer Jace op school zit. Zo wil ik het weekend echt vrij houden van activiteiten/werk en alleen maar leuke dingen doen. Dit brengt ook een hoop rust mee in mijn hoofd. Want ik heb nu vaak mijn hoofd vol van dingen die ik moet doen, maar eigenlijk geen tijd voor hebt. Super vermoeiend.

  Naast dat ik redelijk druk ben geweest met activiteiten heb ik ook echt wel van het mooie weer kunnen genieten, veel ook in onze gezellige tuin. Ik ben zo blij met hoe deze eruit ziet en vindt het zo leuk om met de planten bezig te zijn en te zien hoe alles groeit en bloeit. Ook ben ik nog steeds super blij met de tuinset van Hartman. Ik heb onlangs de Sophie parasol en kussentjes mogen ontvangen om de set helemaal compleet te maken. Heel erg fijn. Nu zitten de stoelen nog lekkerder en de parasol is met deze sahara praktijken wel van pas gekomen natuurlijk:)

  Omdat ik straks weer meer tijd hebt, wil ik ook proberen om mijn blog nog verder uit te breiden en hopelijk leuke nieuwe projecten aan te gaan. Ik moet nog even brainstormen over leuke onderwerpen voor wellicht nieuwe rubrieken. Dus als jullie nog leuke tips hebben, dan hoor ik dat graag. Natuurlijk blijf ik ook blogs schrijven over nieuwe inspiratie en producten en wil ik mijn blog ook wat persoonlijker maken met wat meer persoonlijke verhalen en weetjes. Ook heb ik na deze blog alweer een aantal blogs klaar staan om met jullie te delen. Houdt mijn site dus weer gewoon lekker in de gaten.

  Liefs,

  Inge

  Volg:
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  Zoek je iets?