Site pictogram Stijlinge

Nooit genoeg roze

Dat ik van roze houdt moet wel bekend zijn bij jullie! Op elk plekje in huis laat ik deze tint terug komen in een kussentje, plaid en andere leuke accessoires! In het begin durfde ik niet teveel roze accenten te gebruiken want ik was bang dat het ‘way to much’ zo zijn! Maar in de loop van de tijd sluipt er toch steeds meer roze in huis. En ik kan je eerlijk zeggen dat ik er alleen maar gelukkiger van wordt.

Wat ook wel bekend is bij jullie is dat ik graag van eetkamerstoelen verander en altijd verschillende soorten aan de tafel heb staan. Ik houd daar zo van. Daarom werd ik ook gelijk super enthousiast toen ik een winactie mocht organiseren in samenwerking met Damiware. Een toffe webshop met ontzettend veel leuke meubels zoals eetkamerstoelen en toffe accessoires.Mijn oog viel direct op een roze kuipstoeltje met houten pootjes genaamd Romeo. In gedachte stond hij al helemaal te pronken aan de eettafel. Toch twijfelde ik of ik toch maar niet voor een safe kleurtje moest gaan zoals wit. Er staat natuurlijk al een roze stoel aan de eettafel en ik was bang dat twee stoelen in deze kleur teveel van het goede zou zijn. Ik bedacht mij dat als dit het geval is, ik één van de twee stoelen ook een andere plek kan geven zoals op de slaapkamer of werkplek. De keuze was nu een stuk makkelijker en besloot ik toch voor de roze variant te gaan.De kleur van de stoel is in het echt nog mooier dan op de foto. Veel warmer en het is ook precies dezelfde tint als mijn andere roze accenten in huis. Een perfect match dus. Ook vindt ik twee roze stoelen aan de eettafel helemaal niet to much. Het is juist meer in verhouding zo. Ze blijven dus alle twee nog even staan.

Nu mag ik in samenwerking met Damiware één roze stoeltje weggeven aan één van jullie. Tof hé? Meedoen is heel simpel?

1. Volg mij en @Damiware op Instagram of Facebook.

2. Laat een reactie achter onder de winnende foto en tag je vrienden.

3. Voor een extra winkans mag je onder deze blogpost een reactie achter laten. Vergeet niet jouw Instagram of Facebook naam erbij te vermelden.

De winnaar is bekend. Gefeliciteerd @anjavantintelen jij hebt dit toffe roze stoeltje gewonnen. Stuur je mij een mailtje met jouw gegevens?

Liefs,

Inge

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Damiware.

Mobiele versie afsluiten