Liefde voor houten gadgets

Al een tijdje was ik aan het rondkijken voor een speaker die ik kon gebruiken om muziek op af te spelen. Omdat zo’n speaker vaak een prominente plek in huis heeft, vindt ik het ook belangrijk dat het wel in mijn interieur past. Toen ik werd gevraagd om de Trobla te testen, een akoestisch klankversterker voor je mobiele telefoon, werd ik gelijk enthousiast.

De Trobla, van Wooden Amsterdam, is gemaakt van esdoorn hout en heeft een hele mooie lichte hout kleur. Doordat het een akoestische klankversterker is heeft de Trobla geen stroom nodig. Super ideaal want je kan hem hierdoor makkelijk verplaatsen door het huis heen. Je kan hem zelf meenemen naar je werk, vakantie of dagje uit.

Ik zet vaak liedje op voor Jace op mijn telefoon via Spotify of Youtube. De kwaliteit van het geluid is vaak heel goed, alleen zo jammer dat het niet harder kan. Daarom is de Trobla ook zo ideaal. Je zet jouw mobiele telefoon erin en het geluid wordt goed versterkt. Je kan je dus voorstellen dat Jace helemaal blij is met deze nieuw aanwinst.

Naast deze handige gadget verkoopt Wooden Amsterdam nog meer prachtige houten producten. Zo ook deze serveerplank uit de serie ‘Canal House’. Het design van de plank is geïnspireerd op de karakteristieke Amsterdamse kanaal huisjes .Ook voor de serveerplank koos ik voor de variant van esdoorn hout omdat ik persoonlijk heel erg houdt van die lichte hout kleur. Maar naast esdoorn zijn er nog 5 verschillende hout kleuren waar deze serveerplank verkrijgbaar is. Voor ieder wat wils dus.

Omdat je nooit genoeg planken kan hebben en deze niet in jouw collectie mag ontbreken, maar ik één serveerplank, in een hout kleur naar keuze, weggeven. Wat moet je doen om deze plank te winnen? Dat lees je hieronder.

  1. Volg mij (@stijlinge) en @wooden_amsterdam op instagram of Facebook.
  2. Laat een reactie achter onder de winactie foto en tag je vrienden.

De winactie duurt tot 22 november en ik zal de winnaar de volgende dag bekend maken in deze blogpost. Heel veel succes.

De winnaar is bekend. Met de random number generator is een nummer geloot met de daarbijbehorende naam. De winnaar van een houten serveerplank in een houtkleur na keuze is:

@homestyleen

Gefeliciteerd! Stuur je mij een mailtje of berichtje?

Liefs,

Inge

Deze blogpost en winactie is mogelijk gemaakt door Wooden Amsterdam.