Q&A – Stijlinge

Ja daar is die dan…… de eerste blog in mijn nieuwe rubriek Q&A. Toen ik vorige week hier op het blog uitlegde wat ik van plan was kreeg ik allemaal leuke reactie’s. Maar ik vroeg ook of jullie vragen voor mij hadden. Want ja, dat is nou het hele principe van deze rubriek. Ik vond het wel een beetje spannend. Wat nou als ik geen één vraag binnen zou krijgen. Wat zou ik dan doen. Gelukkig hoefde ik nergens bang voor te zijn want ik kreeg een aantal hele leuke vragen opgestuurd. De vragen die ik binnenkreeg gaan vooral over interieur. Dus ik weet nu precies waar jullie geïnteresseerd in zijn. Benieuwd welke vragen ik allemaal kreeg. Lees dan gauw verder.

Wat is je lievelingsitem in huis?

Wat een lastige vraag is dit. Ik vind namelijk alles super mooi. Maar ik denk dat op dit moment de Ypperlig kast mijn favoriet is. De Ypperlig kast is een samenwerking van Ikea en één van mijn favoriete merken Hay. Toen deze collectie uitkwam had ik een aantal favoriete items die ik graag wilde aanschaffen. Jammer voor mijn portemonnee, want de collectie bleek nog toffer te zijn dan ik dacht en uiteindelijk heb ik nog meer items gekocht dan ik vooraf wilde.. en daar is de kast ook één van.

Wat vinden je familie/vriendinnen van je interieur en dat je blog?

Mijn familie en vriendinnen vinden mijn interieur super mooi. Alleen krijg ik wel vaak naar mijn hoofd geslingerd ” is er nou alweer iets veranderd” of “heb je nou alweer iets nieuws”. Maar wel altijd op een leuke manier hoor. Dat ik blog vinden ze ook wel interessant. Vooral omdat niemand anders in de omgeving in dit wereldje zit. Dus ik krijg vaak vragen over hoe zulke dingen nu werken etc.

Wat is je grootste interieur blunder ooit?

Als ik nu zou terug kijk op al mijn interieurs door de jaren heen heb ik niet echt het gevoel dat ik een grote blunder heb gehad. Nouja nu ik er zo denk heb ik een aantal jaar geleden wel een knal paarse muur in de slaapkamer gehad. Vond ik toen geweldig. Nu zou ik het niet zo snel meer doen;)

Heb je nog tips voor een beginnende blogger?

Schrijf waar je zelf enthousiast van wordt. Zodra je dat doet krijg je vanzelf ook inspiratie en breng je dat ook over na je lezers.

Wat is je ultieme designdroom? 

Wat een lastige vraag is dit. Vroeger had ik nooit gedacht dat ik dagelijks druk met interieur bezig zou zijn. Met deze blog uiteraard maar sinds een aantal maanden mag ik dit ook voor mijn werk doen. Ik werk nu al een tijdje voor een interieur webwinkel en dat bevalt super goed. Maar wat mij ook nog super tof lijkt om te doen is om een ruimte voor iemand anders te stylen en/of een make-over te geven. Ik zit vol met leuke ideeën, helaas niet altijd haalbaar in mijn eigen huis. Dus lijkt mij super leuk om die eens toe te passen in andere ruimtes.

Ik zie op Instagram dat jij het vaak over jou en Jace heeft. Wonen jullie maar met zijn tweetjes? 

Ja dat klopt. Jace en ik wonen met zijn tweetjes in ons leuke huisje.

De spullen waar jij reclame voor maakt, benaderen shops jou daarvoor, of leg jij zelf het contact?

Toen ik net begon benaderde ik zelf ook wel eens bedrijven. omdat ik toen vrij nieuw was en nog niet zoveel volgers had. Op dit moment wordt ik vooral door bedrijven benaderd. Wel zit ik ook bij een aantal netwerken aangesloten. Hebben hun een leuke opdracht waar ik geïnteresseerd in ben dan kan ik dat aangeven en in aanmerking voor komen.

Ik heb zelf ook zo’n wollen deken. Hoe houd jij je roze deken netjes? 

Wollen deken zijn lastig hé? Ze zijn prachtig om naar te kijken, maar je krijgt al heel snel pluisjes. Zelf gebruik ik hem veel om mee te stylen en kruip ik er maar zelden onder. Dat scheelt natuurlijk. Maar als er pluisjes aanhangen kan je deze het beste er zachtjes van af trekken, en dan de deken recht strijken.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn volgers en interactie op Instagram groeit?

Zelf ben ik twee jaar geleden begonnen als hobby. Ik had nooit verwacht dat ik nu bijna 40.000 volgers zou hebben. Waar ik mee begonnen en wat ik eigenlijk nog steeds doe is foto’s posten waar ik blij van wordt en waar ik achter staat. Maar op toch een paar tips te geven zou ik het volgende zeggen. Bij mij heeft het een enorme boost gegeven toen ik met een spiegelreflex camera foto’s ging maken. De foto’s zijn van betere kwaliteit en veel cleaner. Daarnaast is het ook belangrijk om social te zijn. Door veel interactie te hebben bij andere, gebeurd dat zelf ook bij jouw foto’s. Maar het is ook goed on nieuwe volgers te krijgen. Want als jij een leuke reactie plaatst onder een foto, is de kans groot dat er iemand op jouw feed gaat kijken en wellicht ook gaat volgen. Daarnaast is het ook de moeite waard om bedrijven te taggen in je foto’s als er producten van die bedrijven op jouw foto staan. Het kan namelijk zijn dat die bedrijven jouw foto reposten en jij extra onder de aandacht wordt gebracht bij hun volgers. Maar toch vind ik het belangrijkste dat jij gewoon post waar jij blij van wordt, en niet omdat je denkt dat je volgers dat willen zien. Just be yourself!!

Ik zie altijd roze in jouw huis. Heb je ook nog een andere favoriete kleur? 

Naast grijs en wit? Eigenlijk niet haha! Maar je weet nooit hoe het in de toekomst zal zijn.

Ik vind de kamer van Jace zo leuk. Wat is jouw favoriete item in zijn kamer?

Wat een kamer heeft hij hé? Zo’n kamer zou ik vroeger ook wel gewild hebben. Mijn favoriete item is toch de lockerkast. Die vond ik op Marktplaats en tot de dag vandaag nog steeds heel blij mee. Toen ik trouwens deze vraag stelde aan Jace antwoorden hij met: ” Mijn glijbaan”

Wat is je grootste wens? 

Wat een lastige vraag is dit. Daar heb ik wel even over na moeten denken. Want er zijn genoeg wensen, maar wat is nou mijn allergrootste. Het heeft ook niks met interieur te maken of werk. Maar het is heel persoonlijk eigenlijk. Jace zijn vader woont op Curacao en deze twee hebben elkaar nog nooit in het echt gezien. Natuurlijk wel over Skype en alle andere middelen, maar dat is toch anders dan samen kunnen zijn. Mijn grootste wens is dan ook dat Jace snel zijn vader in real life kan zien.

Bedankt voor alle leuke vragen. Het was erg leuk om deze te beantwoorden. Ook al waren sommigen vragen wat lastiger omdat je daar zelf niet dagelijks aan denkt.

Zoals ik jullie vertelde in mijn vorige blog zou ik het spits afbijten in deze nieuwe rubriek. Maar het is nu tijd om het stokje over te geven. De volgende Q&A gaat over een bekende interieur blogger die een hele eigen stijl in huis heeft met een hele toffe kleur combinatie. Wat ik, om heel eerlijk te zijn, nooit zo durven. Judith Huls, bekend van Instagram @juudithhome en haar eigen interieur blog staat komende blog centraal. Dus hebben jullie altijd iets van haar willen weten of heb je een vraag over haar interieur, werk of zelfs een persoonlijke vraag? Stuur mij dan een mailtje of plaats jou vraag onder deze blogpost. Over twee weken beantwoord Judith al jullie vragen in haar eigen Q&A

Liefs,

Inge