Nieuw rubriek: Question & Ask

Al een tijdje speelde ik met het idee om een nieuwe categorie toe te voegen aan deze blog. Een onderwerp wat wel met interieur te maken heeft maar niet over een nieuw hoekje in huis gaat, of dat nieuwe toffe product wat onlangs in de winkels verscheen. Maar wat voor onderwerp zal het dan moeten zijn en nog belangrijker is ook dat jullie, mijn blog lezers, het interessant zouden moeten vinden. Wat ook nog eens om de hoek komt kijken is dat er ook al zoveel onderwerpen wordt gedaan door mede bloggers. Super leuk natuurlijk, maar ik wilde iets nieuws. Tot ik op een avond in bed lag, mijn beste ideeën bedenk ik eigenlijk daar, en gelijk enthousiast werd. Ik ken het concept wel, maar niet in de vorm die ik wil gaan opzetten. Nog een leuk detail is dat jullie mij bij elke blog helpen en dat jullie het vorm gaan geven. Hoe leuk is dat?

Tegenwoordig weten wij best veel van elkaar. Vooral door social media waar wij tegenwoordig een deel van ons leven laten zien. Maar er is ook een deel dat niet gedeeld wordt, waar jullie waarschijnlijk toch nieuwsgierig naar zijn. Of wellicht zijn jullie juist nog meer benieuwd naar de dingen die wel gedeeld worden. Dan is nu jouw kans om deze vragen te gaan stellen. In mijn nieuwe categorie komt er twee keer per maand een nieuwe blog online met al jouw vragen. En dan vraag jij je nu af, maar wie beantwoordt ze dan? En dat is nou het leukste….. dat is elke twee weken iemand anders. Dat kan een mede blogger zijn, een ontwerper, influencer of wellicht iemand die een eigen webshop runt. En jij, jij mag ze het hemd van het lijf vragen.

foto inge blog

Hoe gaat het verder in zijn werk? Heel simpel. Op Instagram laat ik weten wie er in the picture staat en jullie mogen al jullie vragen naar mij sturen. Dit kan via een privé berichtje, of gewoon reageren onder de foto. Het ligt er natuurlijk een beetje aan hoeveel vragen er binnenkomen, maar de bedoeling is dat ik alle vragen laat beantwoorden door de persoon in kwestie die op zijn beurt zo eerlijk mogelijk alles beantwoordt. Dit zet ik dan online op de site zodat jullie jouw antwoorden terug kunnen vinden. Zo leer je die persoon nog beter kennen en kan je eindelijk jouw vraag beantwoord krijgen.

Om het spits af te bijten leek het mij een goed idee om met mijzelf te beginnen. Dus heb je altijd al iets aan mij willen vragen of ben je ergens benieuwd naar? Stel gerust deze vraag en ik beantwoord alles wat ik binnenkrijg. Dit hoeft niet perse over mijn blog of interieur te gaan. Persoonlijke vragen zijn vaak het leukst, dus stel alles wat er in jouw opkomt of waar je misschien al een tijdje nieuwsgierig naar bent. Je mag jouw vraag hieronder zetten, een privé bericht sturen op Instagram of Facebook of zet hem onder de foto op één van deze social media kanalen.

Volgende week beantwoord ik al jullie vragen. Nu al zin in!!

Liefs,

Inge