Winactie Inside Blinds

Een paar maanden geleden werd onze raamdecoratie in huis veranderd met prachtige houten jaloezieën van Inside Blinds. Deze verandering heeft zo veel sfeer in onze woonkamer gebracht dat ik dit iedereen zou gunnen. Dus toen Inside vroeg of ik een winactie wilde organiseren waarbij de winnaar een shoptegoed kon winnen, was ik natuurlijk gelijk enthousiast.

Hout neemt steeds vaker zijn entree in ons huis. Het brengt veel meer sfeer met zich mee dan andere materialen. Ook al is het geverfd. Je blijft dan toch die mooie nerven zien. Het geeft karakter aan een product. Zo ook aan de jaloezieën van Inside. Op het eerste oog zou je het niet gelijk zijn, maar ook deze latjes zijn voorzien van die karakteristieke nerven.

Zoals ik in de eerste alinea schreef heeft deze verandering een hoop sfeer met zich meegebracht. Bij mij was de raamdecoratie een beetje het ondergeschoven kind. Ik denk in veel huishoudens eigenlijk. Maar ik weet nu wel beter! Het maakt een kamer helemaal af en doordat er nu gebruik gemaakt is van hout voelt de hele kamer een stuk warmer en knusser aan. Ik had dit veel eerder moeten doen. En mocht ik ooit gaan verhuizen, ik zal dan de raamdecoratie de nodige aandacht geven die het verdient.

Omdat ik zo enthousiast bent over de mooie producten van Inside Blinds ben ik ook zeer vereerd dat ik één van mijn lezers en volgers een shoptegoed van € 500,00 mag weggeven. Je kan net als mij kiezen voor houten jaloezieën, maar het tegoed is voor de gehele collectie dus je kan ook kiezen voor vouwgordijnen of vitrage. Super toch!

Wat jij ervoor moet doen is heel simpel en makkelijk!

1. Volg mij (@stijlinge) en @insideblinds op Instagram en als je op Facebook mee doet met deze actie, volg ons dan beide daar.

2. Reageer op Instagram of Facebook onder de winactie foto en tag jouw vrienden.

3. Voor een extra kansje mag je reageren onder deze post, vergeet niet jouw Instagram naam erbij te zetten. Jouw naam tel ik dan twee keer mee.

De winactie duurt tot donderdag 7 september en de winnaar maak ik de volgende dag bekend. Succes!

Deze winactie is afgelopen! De winnaar van €500,00 shoptegoed is………

@sweet _foxes

Gefeliciteerd! Stuur je mij even een mailtje?

Liefs,

Inge

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Inside Blinds.

72 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Jeanet schreef:

  Staat ontzettend mooi bij jullie! Wij hebben in de keuken helaas een plissé-vorijn van de Gamma, maar dat gaat steeds scheef hangen, grote doorn in mn oog! Zou nu ook voor houten jaloeziėn zoals de jouwe kiezen!

  (ig: @liefsjeanet)

  Like

  1. Jeanet schreef:

   vorijn =gordijn 😉

   Like

 2. Paulien (PHR_44 ) schreef:

  Wauw….wat een mega actie! Ik doe graag mee. Wij zoeken nog raamdecoratie voor de woom kamer maar komen er niet uit. Inside blinds heeft mooie producten dus zal wel heel raar lopen als we dáár niet slagen!

  Like

 3. Esther Markenstein schreef:

  Mooi omschreven in je blog. Ik maak graag kans (mijn insta naam is mm_esther25

  Like

 4. Marlous schreef:

  Ooh ik wil zo graag mee doen! Net een nieuw huisje, dus altijd handig voor het inrichten.
  @lousss94

  Like

 5. Simone schreef:

  Zoo gaaf!! Een hele leuke winactie♥
  X @simonebiemond

  Like

 6. Es-ster schreef:

  Nou mijn huis kan wel wat nieuws gebruiken. We wonen hier nu drie jaar maar is nog steeds niet helemaal compleet onze stijl.
  Ik heb een beetje dezelfde smaak denk ik qua inrichting aan je insta te zien 😉Haha. Ik maak graag kans. Mijn insta naam is es.ster.handmade

  Like

 7. Marianne Scholten schreef:

  Heel graag. We hebben altijd schapen als achterburen gehad. Al die jaren leven we al zonder gordijnen. Inmiddels wordt er flink gebouwd in “ons” weiland. Het wordt tijd om iets moois voor de ramen te hangen.
  Op Instagram heet ik gewoon @mariannescholten

  Like

 8. Pascalle Bloemendaal schreef:

  Ik doe heel graag mee! Ben verhuisd en heb nog niets voor mijn ramen ☺️ Dit zou een gewéldige kans zijn! Maar ik wens iedereen evenveel geluk 🍀 Op IG heet ik appelnasje

  Like

 9. Marjin schreef:

  Zo spannend deze actie! Wat ben ik er aan toe om de donkere gordijnen & jaloezieën in de keuken & woonkamer te vervangen door mooie vrolijke lichte kleuren. IG @postcards.for.ella

  Like

 10. Marjon schreef:

  Marjin is Marjon 🙈

  Like

 11. Tjitske schreef:

  Het sfeertje van jouw woonkamer zou ik graag overbrengen naar ons huis, super mooi! Ik maak dus graag een extra kans op de winactie van Inside Blinds…. mijn Instagram naam is tjitskehier.

  Like

 12. Debora musch schreef:

  Ontzettend leuke actie die bij ons zeer welkom is. We hebben nu nog alleen rolluiken op de slaapkamers en missen nog mooie raambekleding daar! 🍀Hopelijk hebben wij een gelukje 🎉

  Ig:@deboramusch

  Like

 13. Bregt Wijnja schreef:

  Prachtig!! Ik ben ook fan van Inside en wij zijn erg enthousiast over de nieuwe Helena stoffen. Deze stof heeft de uitstraling van linnen, maar niet de eigenschappen, dus dat is erg fijn. Zowel voor vouwgordijnen als Inbetweens is dit een erg mooie stof. We zijn net verhuisd en moeten een heel huis inrichten. Ik doe dus heel graag mee aan deze winactie!! Mijn instagram en Facebook account is Bregt Wijnja.

  Like

 14. Ik doe graag mee.
  Insideblinds is bij mij ook op bezoek geweest maar wilde alleen een samenwerking doen met vouwgordijnen maar dat vind ik niet zo mooi. 🙈 Dus een mooie kans om alsnog die prachtige houten jaloezieën bij ons thuis op te laten hangen 😊🍀🍀🍀🍀

  Like

 15. Oh en mijn IG naam is manon_o87 🙈😊

  Like

 16. Sharon Yana schreef:

  Wat een gave winactie!!
  Ik kan wel wat extra sfeer gebruiken in de woonkamer.
  Tussen de prachtige collectie van Inside gaat het zeker wel lukken om sfeervolle raamdecoratie te vinden.
  Het zal voor een echte upgrade van de woonkamer zorgen.

  IG @_sharon_yana

  Like

 17. Tricia schreef:

  Zo tof! L🖤VE…
  instagram: harten8

  Wij zijn nodig toe aan nieuwe gordijnen. Dus doe graag mee… toffe actie, prachtige producten van Insideblinds. Groetjes, Tricia

  Like

 18. Karen Cok schreef:

  Wat mooi! Dat zoek ik nog voor onze slaapkamer en onze werkkamer. Ik hou ervan!

  Mijn insta: @karencok

  Like

 19. Monique schreef:

  Houten jaloezieën staan al een poosje op mijn wensenlijstje. Ik ga heel hard duimen dat ik dat prachtige shoptegoed mag winnen. 🍀 @huisje.van.monique

  Like

 20. Kelllygroen schreef:

  Flink aan het duimen hihi! 🤞

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s