Winactie Inside Blinds

Een paar maanden geleden werd onze raamdecoratie in huis veranderd met prachtige houten jaloezieën van Inside Blinds. Deze verandering heeft zo veel sfeer in onze woonkamer gebracht dat ik dit iedereen zou gunnen. Dus toen Inside vroeg of ik een winactie wilde organiseren waarbij de winnaar een shoptegoed kon winnen, was ik natuurlijk gelijk enthousiast.

Hout neemt steeds vaker zijn entree in ons huis. Het brengt veel meer sfeer met zich mee dan andere materialen. Ook al is het geverfd. Je blijft dan toch die mooie nerven zien. Het geeft karakter aan een product. Zo ook aan de jaloezieën van Inside. Op het eerste oog zou je het niet gelijk zijn, maar ook deze latjes zijn voorzien van die karakteristieke nerven.

Zoals ik in de eerste alinea schreef heeft deze verandering een hoop sfeer met zich meegebracht. Bij mij was de raamdecoratie een beetje het ondergeschoven kind. Ik denk in veel huishoudens eigenlijk. Maar ik weet nu wel beter! Het maakt een kamer helemaal af en doordat er nu gebruik gemaakt is van hout voelt de hele kamer een stuk warmer en knusser aan. Ik had dit veel eerder moeten doen. En mocht ik ooit gaan verhuizen, ik zal dan de raamdecoratie de nodige aandacht geven die het verdient.

Omdat ik zo enthousiast bent over de mooie producten van Inside Blinds ben ik ook zeer vereerd dat ik één van mijn lezers en volgers een shoptegoed van € 500,00 mag weggeven. Je kan net als mij kiezen voor houten jaloezieën, maar het tegoed is voor de gehele collectie dus je kan ook kiezen voor vouwgordijnen of vitrage. Super toch!

Wat jij ervoor moet doen is heel simpel en makkelijk!

1. Volg mij (@stijlinge) en @insideblinds op Instagram en als je op Facebook mee doet met deze actie, volg ons dan beide daar.

2. Reageer op Instagram of Facebook onder de winactie foto en tag jouw vrienden.

3. Voor een extra kansje mag je reageren onder deze post, vergeet niet jouw Instagram naam erbij te zetten. Jouw naam tel ik dan twee keer mee.

De winactie duurt tot donderdag 7 september en de winnaar maak ik de volgende dag bekend. Succes!

Deze winactie is afgelopen! De winnaar van €500,00 shoptegoed is………

@sweet _foxes

Gefeliciteerd! Stuur je mij even een mailtje?

Liefs,

Inge

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Inside Blinds.