Tuinhoekjes 

Onze tuin is gelegen op het noorden en zoals je misschien niet zou verwachten hebben wij de hele dag door zon. Niet over de gehele tuin, maar er is altijd een plek in de tuin waar heerlijk het zonnetje schijnt of waar je in de schaduw kan zitten. Een meevallertje want dit had ik nooit verwacht toen wij hier kwamen wonen. Toen ik de tuin aanpakte heb ik er ook voor gezorgd dat ik genoeg plekjes in de tuin heb zodat ik op elke moment van de dag kan kiezen om in de zon of de schaduw te zitten. 

In het voor en het najaar schijnt de zon niet zo hoog dus heb ik alleen in het achterste gedeelte van de tuin zon. Daarom heb ik toen dit zitje gecreëerd. In de zomer is dit juist het plekje in de tuin met de meeste schaduw, dus je kan je voorstellen dat ik er dan niet zo heel vaak meer zit. Maar toch blijft dit één van mijn favoriete plekjes in de tuin. En zien jullie die toffe bird kussen? Dat is een kussen uit de serie van Hartman, die naast tuinmeubelen dus ook vele leuke kussen dessins heeft die je net zoals hier buiten kan gebruiken, maar binnen in huis ook heel goed zullen staan. 

In het hoekje hierboven kan ik elke morgen genieten van de ochtendzon. Het is een fijne plek om met een kopje koffie de dag te beginnen. Ook hier liggen de kussens van Hartman. Zoals jullie zien ben ik eens 'out of the box' gegaan en verrassend gekozen voor een aqua blauw en koraal rode kussen. Deze twee kleuren steken mooi af tegen de groene wand van de klimop en brengen een heerlijke zomerse sfeer met zich mee. 

Mijn favoriete plek in de tuin is toch wel waar de eettafel staat. Doordat de zon over het huis heen schijnt zit ik hier altijd voor de helft in de zon, of wanneer het zo heet is als vandaag, kan ik hier ook goed vertoeven in de schaduw. Ook helpt het dat de Sophie stoelen heerlijk zitten en ik er uren in kan doorbrengen. Om het hoekje hier aan te kleden koos ik voor een leuke urban jungle kussen die hier perfect past. De urban jungle is een hele trend geworden en is ook heel goed te combineren met de Scandinavische stijl. Zoals je hier dus ook ziet. 

Hebben jullie ook een favoriete plek in de tuin waar jij het liefst zit? 

Liefs,

Inge 

Deze blogpost is tot standgekomen in samenwerking met Hartman.