Summer proof design tips

Dit jaar heeft Jace voor het eerst zomervakantie en ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel wat tegen op kijk. Wij zijn al op vakantie geweest in juni dus hebben 6 hele weken te overbruggen. Nu gaat Jace niet full-time naar school, dus dat scheelt wel. Maar toch ben ik op zoek gegaan naar leuke spullen voor binnen die kunnen helpen om de kids wat te vermaken in de tijd dat ze thuis zijn. Met slecht weer leuke dingen voor binnen maar ook wat toffe dingen voor buiten. En ik hoop jullie ook op wat leuke ideeën te kunnen brengen of te inspireren met deze leuke producten. Want naast dat ze leuk zijn voor deze vakantie, kun je ze ook heel goed cadeau geven voor de verjaardag van je kind of een andere speciale gelegenheid. 

Dit Dollhouse van het merk Ferm Living kwam ik afgelopen week tegen. Dan baal ik wel een beetje dat ik een jongen heb want hoe leuk zou dit in de kinderkamer staan.  Een erg leuke tip dus voor alle meisjesmama’s onder mijn lezers. Want naast dat het natuurlijk super leuk in de kamer staat denk ik dat vele meisjes, en wellicht ook jongens, zich uren kunnen vermaken met dit poppenhuis. Ook erg leuk om dit cadeau te geven voor een verjaardag! 

Ook van Ferm Living is dit geweldige dots tent. Hij is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Namelijk roze, mint, geel en grijs. Voor ieder wat wil dus. Jace is gek op verstoppen en vind het ook leuk om overal onder en tussen te kruipen. Dus met dit tentje zou hij wel een middagje zoet zijn. Wat ook makkelijk is, dat je hem makkelijk mee na buiten kan nemen als het lekker weer is en daar lekker verder kan spelen. Ideaal! 

In de zomer is het eigenlijk ook een must om een heerlijke zitzak te hebben. Lekker loungen in de tuin en als het slecht weer is sleep je hem gewoon binnen. Deze B-Bag van Extreme lounging lijkt mij geweldig om te hebben voor Jace… en ook een beetje voor mijzelf natuurlijk. De B-bag is verkrijgbaar is vele vrolijke kleuren zoals roze, oranje en groen. Maar ook de monochrome lovers komen aan hun wensen en deze zitzak is dan ook verkijgbaar in zwart, wit en grijs. Nu kan ja aan zitzakken nooit genoeg hebben en kwam ik er nog een tegen die ik ook even moest vermelden hier. Deze zitzak is van het merk Ferm Living, die mij steeds doen verbazen met hun geweldige producten. 


Hierboven zie je de Knot Terrazzo zitzak die designer en oprichtster Trine Andersen ontworpen heeft. Natuurlijk ontbreekt er aan dit ontwerp ook de geometrische vormen niet die zo kenmerkend zijn voor Ferm Living. Verkrijgbaar in de kleur roze en blauw. Moet eerlijk zeggen dat ik de Terrazzo zou leuk vindt dat ik er zelf over na zit te denken om Jace zijn kamer een likje blauwe verf te geven zodat die helemaal in zijn kamerpast. Heb ik ook wat te doen in deze zomervakantie;) 


Ik weet zeker dat ik met deze puppy van Magis me too hier een heel jongetje heel blij maakt. Hij vind het geweldig om overal op te zitten en zijn fantasie te laten spreken. Waarschijnlijk doopt hij deze puppy om tot een auto, maar dat moet de pret niet drukken. Deze design kinderstoel is verkrijgbaar in drie verschillende maten en vele verschillende kleurtjes. Mijn favoriet is de mat witte puppy of zoals hierboven afgebeeld, met een dalmatiër print. Ook leuk idee om één van de varianten te geven als kraamcadeau of voor een verjaardag. 

Als laatste heb ik dit toffe family tree behang voor jullie. De kleur is petrol en de Terrazzo zitzak zou hier perfect bij passen. Ja ik weet het, dit is niet echt iets om je kind mee te vermaken. Maar misschien is het juist heel leuk om samen met je kind de kamer een leuke make-over te geven. Wat dacht jij ervan om een muurtje samen te verven of een wand te behangen. Als je er maar goed bij blijft kan er weinig gebeuren, toch?

Ik ga nog even verder nadenken of ik het aandurf om Jace zijn kamer een kleurtje te gaan geven. Want door dat prachtige petrol behang en die leuke zitzak begin ik wel kriebels te krijgen om zijn kamer aan te pakken. Ook hoop ik dat ik jullie heb kunnen inspireren met leuke producten om de zomervakantie nog even wat leuker te maken dan dat die waarschijnlijk al wordt. 

Liefs,

Inge Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Op mijn blog schrijf ik altijd een eerlijk review over een bepaald product en/of merk.