Unieke kussen collectie voor Stijlinge + winactie 

Na een kleine vakantie break op mijn blog ben ik weer begonnen en heb ik gelijk iets leuks voor jullie. Want één van de leukste dingen die ik mag doen met mijn blog is andere mensen blij maken met mooie producten. Ik was dus ook super enthousiast toen Inside Blinds mij benaderde en vroeg of ik een winactie wilde organiseren om twee setjes met kussens weg te geven. En omdat ik fan ben van Inside, mijn nieuwe houten jaloezieën komen ook van dit merk, stemde ik natuurlijk meteen in.

Het leukste van deze setjes is dat ze speciaal gecreëerd zijn voor mij. Aan de hand van een door mij gemaakte moodboard zijn ze bij Inside aan de slag gegaan en een mooie collectie van 9 verschillende kussen gemaakt. De kussens zijn dus heel uniek en van elk zijn er maar twee gemaakt. De set bestaat uit grijs, wit en mooie pasteltinten wat natuurlijk goed bij mijn huis past. Maar ondanks dezelfde kleurstelling is de collectie heel verschillend geworden. Naast een aantal uni kussens zitten er ook een aantal bij met een dessin. Zo zijn er wat grafische prints verwerkt in de lijn, maar ook zit er een kussen tussen met een marmer look in mijn kleuren.. roze met grijs. Dit is één van mijn favoriet. Maar eigenlijk is het lastig een favoriet uit te kiezen tussen deze prachtige kussens. Die je, zoals je van Inside kan verwachten, van een prachtige kwaliteit is en mooi is afgewerkt. 

Nu mag ik twee setjes weggeven van deze mooie kussens. De ene set bestaat uit 4 kussen en de andere uit 5 verschillende kussens die ik samenstel voor de winnaars. Het blijft dus een verrassing welke je krijgt, maar je mag natuurlijk wel je favoriet doorgeven. Wat je moet doen om zo’n prachtig uniek setje te winnen is heel simpel.

1. Volg mij @stijlinge en @insideblinds op Instagram of Facebook.

2. Reageer onder de post op Instagram of Facebook dat je mee doet en tag minimaal 1 vriend. Heb je een favoriete kussen… vermeld dit dan ook erbij:) 

3. Voor een extra kans mag je onder deze blogpost reageren. Vergeet niet je Instagram of Facebook naam erbij te zetten. 
De winactie is afgelopen! 

De winnaars van de twee setjes zijn geworden:
@maulissa en @metapost.

Gefeliciteerd! Willen jullie een mail sturen (stijlinge@gmail.com) met jullie adresgegevens en voorkeur en dan stuur ik een mooi setje op. 

Liefs,

Inge


Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Inside Blinds