Het ultieme zomergevoel 

Ken je dat gevoel dat je ergens heel tevreden over bent, maar diep van binnen begin het toch te knagen om het weer aan te pakken? Dat had ik nou laatst met mijn tuin. Dat wil niet zeggen dat ik er niet blij mee bent. Absoluut niet zelfs. Het is één van mijn favoriete plekjes in en rond het huis. Maar ik miste toch iets. Ik wilde nog meer het zomergevoel naar buiten brengen en wat meer contrast aanbrengen. Daarom was het ook dé perfecte timing dat ik van Blokker wat mooie producten opgestuurd kreeg om het zomergevoel in huis te halen.. of in mijn geval de tuin.

Ik had al geprobeerd om de kleur groen te introduceren in de tuin. Maar verder dan een paar plantenpotten en een plaid was ik niet gekomen. Toch beviel mij die kleur wel heel goed. Want in combinatie met dat witte van de tuinset en het hout van de schutting geeft mij dat het ultieme zomergevoel. 

Wat mijn ideale zomeravond is, is als ik lekker in de tuin kan zitten en de barbecue kan aanzetten. Natuurlijk hoort daar een mooi setje servies bij. Deze groen bamboe borden  zijn ideaal voor buiten of om mee te nemen op de camping of picknick.  Want ze kunnen goed tegen een stootje. Wat natuurlijk ook niet kan ontbreken is een mooie kan met dito glazen. Helemaal met zo’n leuke palm print. Ik moet eerlijk zeggen dat als ik aan het eten bent, niet te veel van tafel wilt. Ben zo’n luier eter die het woord lang tafelen heel serieus neemt;)  Dus zo’n kan is ideaal voor dit soort gelegenheden. De tafel barbecue had ik van de week al besteld in de webshop van Blokker. Het is mijn beste aankoop van de maand geworden. Hij is namelijk elektrisch dus heel snel op temperatuur, heel makkelijk schoon te maken en hij kan op de tafel blijven staan! Super fijn toch? 

Wat ook niet kan ontbreken in de tuin is sfeerverlichting. Ook al is het deze tijd lang licht, je wilt wel voor wat gezelligeid zorgen als het zonnetje dan eindelijk onder gaat. De kaarsen en de lichtslinger zorgen ervoor dat je voldoende verlichting hebt en het voegt ook nog extra sfeer toe. Vooral de buitenkant van de kaarsen is erg tof. Heerlijk om zo’n jungle sfeertje op tafel te zetten. 

Als laatste zorgt een mooie plaid en kussen voor de finishing touch. Ik heb de plaid, van origine een strandhanddoek, over de tafel heen gelegd als een loper. Ik werd zo vrolijk van dit kleurtje dat ik het zonde vond om hem alleen voor de vakantie te gebruiken. Leuke tip als je eens een keer wat anders wilt dan die standaard tafelkleden. Maar aankomende week gaan wij genieten van een heerlijke vakantie dus deze fijne handdoek gaat ook zeker mee in de koffer. 

Mijn hoekje in de tuin is helemaal zomerproef gemaakt. Kan niet wachten om de barbecue aan te zetten en te genieten van dit heerlijke plekje. Is jullie tuin al helemaal zomerproof? 

Liefs,

Inge 


Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Blokker. Ik schrijf altijd mijn eerlijke mening over een bepaald product en/of merk.