Keuzes keuzes keuzes

Afgelopen weken heb ik een aantal vloerkleden van Floorpassion over de vloer gehad om deze uit te proberen. Dat is echt ideaal want je kan dan goed zien of een vloerkleed wel goed past in je huis. Want soms kan de uitkomst best wel verrassend zijn. Zo had ik een vloerkleed liggen die ik op het eerste gezicht niet zou uitkiezen. Maar toen ik hem neerlegde stond het verrassend goed. Ook de reacties op Instagram waren heel leuk en ook heel verschillend. Het is uiteindelijk toch een hele persoonlijke keuze die je maakt. Qua smaak maar ook welke functie het kleed krijgt en voor welk seizoen. Dat maakte de keuze wel iets makkelijker om eerlijk te zeggen. Welke het is geworden lees je verder in deze blog. 

Hierboven zien jullie de pastel patchwork vloerkleed uit de shop van Floorpassion. Dit is ook het kleed wat heel verrassend goed staat in huis terwijl ik hem zelf niet van het plaatje zou uitgekozen hebben. Maar toch past het heel goed in mijn interieur. Door zijn mooie pastel tinten is het vloerkleed absoluut niet te aanwezig maar valt je blik er wel gelijk op. Een fijn kleed dus als je wat meer kleur in huis wilt. De meningen over dit kleed waren wel heel erg verdeeld. En dat snap ik ook. Ik kan jullie dan ook vertellen dat dit kleed hem niet geworden is. Het is toch iets te druk voor mij en er zijn teveel verschillende kleuren in verwerkt voor mijn interieur. Zoals jullie vast wel weten houd ik van een rustige stijl en ook al stond hij verrassend goed, ik denk dat ik er toch snel op uitgekeken bent. 

Op dit hoogpolige vloerkleed Liv was ik gelijk verliefd! En aan alles reacties die ik erop heb gekregen was dit kleed ook een groot favoriet onder jullie. Het is gemaakt in een hele mooie roze tint wat perfect aansluit bij alle andere roze tinten in mijn huis. Ik had verwacht dat het té roze zou zijn, té druk, maar dat is absoluut niet het geval. Het past juist uitstekend en geeft een hele warme uitstraling aan de woonkamer. Een mooi kleed voor dit seizoen of juist in de wintermaanden als je de zomer wat meer in huis wilt halen. 

Vloerkleed Liv is een grote favoriet om in huis te houden. Maar er was nog een vloerkleed die toch nog mooier was en beter stond in mijn interieur. Helaas moest ik daardoor afscheid nemen van deze beauty. Maar mij kennende zal het niet lang duren tot ik dit vloerkleed ook in huis haal. Kan ik lekker afwisselen. Maar nu blijft er natuurlijk nog maar eentje over. En de meesten van jullie hadden het al geraden want het is het prachtige vloerkleed van Frans Molenaar geworden genaamd Beach life

Ik heb voor dit vloerkleed gekozen omdat ik op de eerste plaats een hele mooie basis vloerkleed wil. Die goed past in mijn interieur, warmte uitstraalt, rust en die ook nog eens lekker aan voelt aan de voeten. En dit wollen vloerkleed, van 100% Nieuw-Zeelands scheerwol, voldoet aan al die eisen. Het is een echte blikvanger ondanks dat hij zo rustig is en het blend perfect in ons interieur. Hij past perfect bij de vloer, de bank en muren. En ondanks dat alles grijs is, vind ik het persoonlijk niet saai. Nog een voordeel is dat onder het kleed een anti-slip zit. Het blijft dus mooi op zijn plek liggen en ook loop je zelf niet moeilijk te doen met een losse anti-slip. Die vaak ook niet op zijn plek blijft liggen. Een perfect vloerkleed voor in ons huis dus. 

Vinden jullie dat ik een goede keuze hebt gemaakt? 

Liefs,

Inge

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Floorpassion. Op mijn blog schrijf ik altijd een eerlijk review over producten en/of merken.