Een binnen én buiten stoel

Zoals jullie misschien wel weten wissel ik regelmatig van stoelen aan de eettafel. Ik vind het leuk om de stoelen af te wisselen zodat het eethoekje er toch elke keer anders uit ziet. Er zijn ook zoveel leuke en mooie stoelen te verkijgen die ik eigenlijk allemaal een plek in huis wilt geven. Jammer genoeg gaat dat niet. Maar ik vind het wel fijn om een aantal mooie stoelen in huis te hebben zodat ik die regelmatig kan afwisselen aan de eettafel. 

Ik kwam de Bliss stoel van het Nederlandse merk Woood tegen toen ik de website van Eyoba zat te bekijken. Als eerste viel mij op dat hij wat weg heeft van een andere stoel die al heel lang op mijn wensenlijstje staat. Alleen één groot voordeel van deze Bliss stoel is dat hij ontzettend leuk geprijsd is. Hij zat dus al snel in mijn winkelwagentje. Wat mij helemaal over de streep heeft getrokken is dat hij gemaakt is van kunstof. Dit betekent dat je hem ook heel goed kan gebruiken als tuinstoel voor buiten. Een erg functioneel en budgetvriendelijk stoeltje dus.

Als het goed is komt binnenkort mijn nieuwe tuintafel binnen en een extra stoel om aan de tafel te schuiven is altijd handig. Dan moet het natuurlijk wel eens wat beter weer gaan worden zodat we de tuinmeubels ook eens echt kunnen gaan gebruiken. Tot die tijd gebruik ik hem aan de eettafel binnen of zet ik de Bliss stoel op mijn slaapkamer naast het bed. Moet wel eerlijk zeggen dat ik de stoel op de slaapkamer nooit gebruik om op te zitten, maar meer als decoratie of om even wat kleren overheen te hangen. Maar dat zal jullie wel bekend voorkomen toch? 

Zo fijn om deze stoel toegevoegd te hebben aan mijn ‘collectie’ zodat ik niet alleen binnen maar ook buiten met stoelen kan wisselen. Wist jij dat je naast leuke eetkamerstoelen bij Eyoba ook hele mooie eettafels en barkrukken kan vinden? Neem dus zeker even een kijkje in hun leuke webshop. 

Liefs,

Inge 


Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Eyoba.nl. Op mijn blog schrijf ik altijd een eerlijk review over producten en webshops die mijzelf en mijn blog passen.