Functionele wandhaken

Ik heb een liefde voor houten wandhaken. Ze zijn functioneel en ze zien er ook nog eens super tof uit. Er hangen dus ook al verschillende soorten door het hele huis. Toen ik de kapstok een make-over wilde geven leek het mij leuk om dit te doen met zulke wandhaken. Het idee was om deze in verschillende hoogtes te plaatsen zodat Jace ook makkelijk zijn eigen jas kan ophangen. En het staat natuurlijk super speels dan een saaie rechte kapstok. Dus bestelde ik de houten wandhaken Toot van Puik-Art voor dit idee en had ik zin om ermee aan de slag te gaan. 

Nu kwam ik erachter dat op het desbetreffende muurtje, waar ik de haken wilde plaatsen, een lichtschakelaar en stopcontact zit. Die zitten in het midden van de muur. Omdat de muur niet zo groot is, bleek dat ik hier dus niet in kon boren. Helaas! Maar omdat deze haken zo functioneel zijn had ik al snel een andere plek voor deze Toot haken gevonden. Drie haken kregen een plek in mijn slaapkamer. Heel handig om kleren op de te hangen of sieraden zoals een mooie ketting. Heel functioneel maar ook heel decoratief. Want het saai muurtje is zo een leuke blikvanger gevonden. 

De Toot hangers worden als setje van twee geleverd dus had ik nog één haak over. Die plaatste ik op de kamer van Jace om een lamp aan op te hangen. De binnenkant van de haak is in de kleur mint en die kleur komt al vaker terug in zijn kamer in wat kleine accessoires. Het past hier dus perfect tussen. En door zijn speels design is het ook nog eens een leuke blikvanger.

Ook hebben wij Tammy nieuw in de familie mogen verwelkomen. Eindelijk een spaarpot die gezien mag worden. Maar ook nog eens mileuvriendelijk is omdat hij volledig vervaardigd is van papierpulp. Wat ik ook handig vindt is dat er aan de onderkant geen opening zit. Je kan dus niet stiekem wat geld uit je spaarpot halen. Want ik weet van mijzelf dat ik dat vroeger regelmatig deed. Wil je toch het geld uit Tammy halen, dan moet je hem eerst open knippen. Maar dat is wel heel erg zonde toch? Liefs,

Inge