Een lovely pakketje 

Vorige week kreeg ik een pakketje binnen van A Little Lovely Company waar wij heel erg blij van werden. Wij waren al een beetje bekend met dit merk. Zo staat er op Jace zijn kamer al een kleine lightbox en gebruikt hij ook al de wolk rugtas voor school of als hij uit gaat logeren. Je kunt je dus voorstellen dat wij super blij waren toen er in het leuke pakket van A Little Lovely Company de XL lightbox en de Love neonlamp zat. Ik stond dus te popelen om met deze producten aan de slag te gaan en ze voor jullie, en natuurlijk ook een beetje voor ons, uit te proberen en deze review te schrijven. 

Wat ik zo leuk vindt van de XL lightbox is dat hij vanwege zijn grootte echt een gave eye-catcher op de kinderkamer is. Je kan al jou leuke quote’s of songteksten op kwijt en je hoeft niet bang te zijn dat het het niet gaat passen, zo groot is hij. Je kan ook lekker je creativiteit erin kwijt en leuke teksten verzinnen. Naast de basic letter set wordt deze grote jongen ook geleverd met een hand geschreven letter set en een speciale ABC letter set. Die bestaat uit het alfabet en ABC dieren illustraties. Super leuk om net even dat extra te geven aan je Lightbox, maar ook nog eens super educatief voor je kids. 

Naast de XL Lightbox zat er ook de Love neonlamp in ons geweldige pakket. De Neon lampen zijn nieuw in de collectie en bestaan uit vier verschillende varianten. Zo kan je ook kiezen voor een lamp met de vorm van een hartje, wolk of bliksem. Ik twijfelde heel erg tussen de wolk en deze love neon lamp. Maar het leuke van deze lamp is dat ik hem overal neer kan hangen. Zo past hij perfect in Jace zijn kamer maar staat hij ook super goed in de woonkamer of eventueel mijn slaapkamer. Ik koos voor de kleur geel en zoals je op de foto’s kan zien is het een hele mooie warme kleur. Daarnaast is hij ook in het roze verkrijgbaar. Had ik eigenlijk ook een beetje een crush op. Maar wilde het Jace niet aan doen door een roze lamp in zijn kamer op te hangen. 


Aan de neon lamp zitten twee haakjes waardoor je hem makkelijk kan ophangen. Maar zoals je op de foto’s hierboven kan zien, kan je hem ook heel goed neerzetten op een bureau of een kastje. Zo maak je een hoekje in de kamer gelijk een beetje meer lovely. 

Naast de lightboxen en neon lampen bestaat de collectie van A Little Lovely Company uit nog meer lovely producten voor in en rond de kinderkamer. Wat ook zeker super leuk is voor alle mama’s en misschien wel de papa’s. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op www.alittlelovelycompany.nl en volg dit geweldige merk ook gelijk even op Instagram

Liefs,

Inge