Top 10 favoriete roze items

Zoals jullie wel weten is roze mijn favoriete kleurtje. Eigenlijk is dat ook het enigste kleurtje wat altijd blijft. In combinatie met wit en grijs tinten is dat voor mij de perfect combinatie. Rustig maar toch niet saai door de roze en grijs tinten. Nu was ik gister rustig aan het rond kijken in verschillende webwinkels en kwam ik een aantal nieuwe leuke roze spullen tegen die gelijk op mijn wish-list terecht zijn gekomen. Door dat ik deze leuke producten tegen kwam leek het mij leuk om een shoppingblog voor jullie te maken om deze producten met jullie te delen. Dus heb ik een top 10 gemaakt van mijn favoriete roze producten die of op mijn wish-list staan of die ik recent al aangeschaft hebt. 

Dit is de Shadow Dust kussen van House Doctor. Een prachtig roze kussen met een graphic design. Past perfect op de bank of een leuk stoeltje.

Velen van jullie zullen de de roze dipped rotan mand van Bloomingville wel kennen. En nu kwam ik deze plantenhanger, ook van Bloomingville, gister tegen. Super leuk om een hangplantje in te doen en in een leuk hoekje of ander plekje op te hangen.

De Muuto dot is een musthave in huis en bij mij thuis heb ik er ook al verschillende aan de muur hangen. En als je pink fan bent als mij kan deze roze dot niet ontbreken in je interieur. Je kan hem hier shoppen. 

Sinds mijn crush voor planten is gekomen ben ik natuurlijk ook op zoek naar te gekke potten om die mooie kamerplanten een plekje te geven. Door deze roze plantenpot van het merk Mica werd ik gelijk enthousiast en heeft ook meteen een plekje op mijn lijstje gekregen. In deze pot steelt toch elke plant straks de show;)

Ik heb al een tijdje een crush voor het Scandinavische merk Muuto. Toen ik deze lamp tegen kwam was mijn verliefdheid gelijk een stukje groter geworden. Want deze Ambit lamp is toch een pareltje. Het is dat hij wat aan de dure kant is, maar af en toe moeten we wat te dromen hebben toch?

Hoe leuk is deze roze flamingo van IXXI. Hij heeft al een paar keer in mijn winkelmandje gezeten. Het enigste probeem waarom ik hem nog niet besteld hebt is dat ik er nog geen mooi plekje voor hebt. Maar misschien moet ik die binnenkort toch maar eens graan creëren.

Ben je op zoek naar een echte eye-catcher op je bank of stoel? Dan is deze knot kussen van Design House Stockholm wel wat voor jou. Natuurlijk ook in mijn favoriete kleurtje roze. Naast dat die een blikvanger op je bank kan zijn is dit kussen ook top om mee te stylen in de baby- of kinderkamer.

We kennen allemaal de standaard jute vloerkleden in naturel kleur. Maar hoe gaaf is deze roze jute kleed van Bloomingville? Vind hem zelf te ‘heftig’ voor in de woonkamer, maar denk dat hij wel super leuk zou staan in de slaapkamer.

Ok… misschien niet echt een interieur item, maar we willen toch zeker ook koffie zetten in stijl. En het staat ook nog eens super op je aanrechtblad. Moet wel eerlijk zeggen dat ik niet zo van de Senseo koffie ben, maar misschien moet ik toch maar een uitzondering gaan maken voor dit (roze) pareltje.

Als laatste heb ik mijn favoriet bewaard. De Hay DLM bijzettafel in powder roze. Een super strak design maar ook zeker functioneel tafeltje dankzij zijn handige handvat. Ook deze Don’t Leave Me tafel heb ik al een paar keer in mijn winkelwagentje gehad. Alleen ik twijfel dan teveel of ik niet voor veilig wit moet kiezen. Het is toch een duurder tafeltje dus je moet wel goed kiezen. Voor welke zou jij gaan?

Zoals jullie kunnen zien is mijn roze wensenlijstje aardig groot geworden en ik hoop jullie met dit leuke lijstje geïnspireerd te hebben. Ben wel benieuwd of jullie ook een favoriet hebben die tussen deze item staan? 

Liefs,

Inge