Message from a bottle

Gister werd er aan mij gevraagd of er een pakketje gebracht mocht worden namens Intratuin. Als groot plantliefhebber zei ik daar natuurlijk geen nee tegen. De reden dat ze een pakketje kwamen brengen is dat Intratuin samen met Waste2Wear een kussen collectie ontworpen heeft wat gemaakt wordt van gerecyclede petflessen uit de oceaan. De vervuiling van plastic in onze oceanen is een groot probleem en samen willen ze de natuur een handje helpen. Door dit idee is deze mooie kussencollectie ontstaan. 

In één kussen zijn maar liefst 26 petflessen verwerkt. En je zou verwachten dat het kussen daardoor heel hard of plasticachtige aan zou voelen, maar niks is minder waar. Het is een prachtig kussen wat heerlijk zacht aan voelt. Naast deze grijze kussen heeft de ‘Message from a bottle‘ collectie nog meer mooie en fijne kleurtjes  en designs. 

Naast het kussen werd ik ook verrast door een aantal prachtige kamerplanten zoals de altijd leuke Pannenkoekenplant en een Calathea. Laatst genoemde is ook nog eens een sterk luchtzuiverende kamerplant, dus ook heel geschikt voor op de slaapkamer. Om alle planten een mooi plekje te geven zat er in het pakket ook twee leuke bijzettafels en een paar mooie potten. Zo kan ik in één keer een aantal hoekjes stylen met deze leuke producten. Heel erg bedankt Intratuin en Waste2Wear. Ik ben er super blij mee. 

Zijn jullie nou nieuwsgierig geworden naar de nieuwe kussen collectie van Intratuin? Neem dan hier een kijkje. Want met alle verschillende kleurtjes en design zit er voor elk interieur iets tussen. En je helpt ook nog eens mee aan een schoner mileu. Super toch?

Liefs,

Inge