Een bedankje en de winnaar van de Diiiz winactie

Jaaaa het is zover!! Het is oudejaarsavond en dat is een goed moment om even terug te kijken op het jaar 2016. Normaal ben ik niet zo van die ‘dingen’ maar het leek mij wel leuk om de winnaar van de Hay About a Chair stoel aan te kondigen op deze manier. Ach het is de laatste dag van het jaar, dan mag het ook wel een beetje speciaal zijn toch? 

Als je een jaar terugblikt in huis en ziet wat er allemaal veranderd is wordt ik blij. Blij met de keuze’s die ik gemaakt hebt en blij met hoe ons huisje er nu uit ziet. Er is ook best wel veel veranderd in en ik kan wel zeggen dat het steeds meer ons thuis is gaan worden. Ben vooral ook heel trots op hoe Jace zijn kamer veranderd is van babykamer naar een stoere grote jongens kamer. Dit jaar ook wel achter gekomen dat ik kids styling toch wel heel erg leuk vindt. Zo leuk dat ik er hopelijk iets meer mee kan doen in het volgende jaar. Maar dat horen jullie tegen die tijd wel. Daarnaast wil ik jullie natuurlijk bedanken voor het lezen van mijn blogs, het mee doen met de leuke give-away’s en zeker ook alle leuke reacties dagelijks en de vele likes. Wat is dat toch ook een super fijn social medium met allemaal lieve mensen en ook een hoop inspiratie. Wordt daar toch elke dag heel blij van. 

Ook wil ik alle bedrijven en shops bedanken voor de leuke samenwerkingen die ik dit jaar heb mogen doen. Voor die tijd nooit durven dromen wat voor leuke blogposten ik allemaal zou gaan maken met fantastische producten en merken. Ook hoop ik dit soort samenwerkingen ook in 2017 weer aan te gaan. Super bedankt! En nu natuurlijk de reden waarom jullie dit allemaal lezen;) De winnaar van de Hay About a Chair stoel in samenwerking met Diiiz. Er zijn een hoop leuke foto’s voorbijgekomen maar helaas kan er maar één de winnaar zijn. Ik hoop dat je de bubbels alvast koud hebt staan want die mag je nu wel gaan ontkurken:) 

De winnaar van de Hay About a Chair is:

@merianboon

Gefeliciteerd met je prachtige Hay stoel. Wil je mij een mailtje naar stijlinge@gmail.com met je adres gegevens.

Iedereen heel erg bedankt voor het mee doen. Voor 2017 staan al weer wat leuke samenwerking klaar dus houd dit blog en mijn Instagram in de gaten. Voor nu wil ik jullie een hele fijne jaarwisseling toe wensen en een spetterend 2017! Want daar gaan we elk jaar toch voor:) 

Liefs,

Inge