Mooi goud

Nu de december maand er weer aan komt en de avonden weer donkerder zijn zorgen wij er in huis voor dat het binnen gezellig is. Denk bijvoorbeeld aan lekker plaids om onder te kruipen maar natuurlijk ook aan gezellige kandelaars en waxinelichtjes. En nu het overdag de laatste tijd ook donker is, kunnen we die warme lichtjes helemaal goed gebruiken. Daarom vind ik het ook zo leuk dat ik in samenwerking met Mooi Goed een set van 3 theelichthouders mag weggeven aan één van jullie. Lees hieronder verder wat je daarvoor moet doen.

Mooi Goed is een prachtig merk met eigentijdse woonaccessoires. Christian Kocx is de ontwerper en eigenaar van dit label en alle producten worden in eigen beheer geproduceerd in Nederland. Hij gelooft erin dat je met eerlijkheid en eenvoud mensen kunt raken. Dit vertaalt zich in designs die door hun eenvoud en materiaal keuze toch heel verrassend zijn. Zo ook de theelichthouders uit zijn prachtige collectie. De houders zijn mat zwart met een huls van messing. De huls zorgt ervoor dat de waxinelichtjes een chique uitstraling krijgt. En wanneer het vlammetje van het lichtje brand krijg je door de weerkaatsing met het messing een prachtige gloed en brengen de waxinelichtjes veel sfeer in elk hoekje van je huis. Heerlijk toch om met deze donkere dagen wat extra sfeer en licht in huis te halen. En met de upcoming trend van de kleur goud in je huis zit je met deze waxinelichtjes helemaal goed. 

De give-away is afgelopen. Iedereen heel erg bedankt voor het mee doen. 

De winnaar van dit prachtige setje wacinelichtjes is geworden:

@home.of.aloha

Gefeliciteerd! Wil je mij een mailtje sturen (stijlinge@gmail.com) met je adres gegevens dan komt dit setje zo snel mogelijk na jou toe. 

Niet gewonnnen? Niet getreurd, binnenkort komt er weer een hele leuke winactie online. 

Liefs,

Inge