Three of a kind – PUIK Art collectie 

Een tijdje terug mocht ik van PUIK Art de Tepsi fotograferen en heb ik daar ook een leuke blog overgeschreven.  Toen ze mij weer vroegen of ik nog wat producten van hun nieuwe collectie wilde fotograferen hoefde ik als groot PUIK Art fan niet lang na te denken. 

Als eerst zette ik de Maple kapstok op de foto. Omdat mijn hal heel klein is, en haast onmogelijk om daar leuke foto’s te maken heb ik de Maple in de woonkamer gezet. En ik moet eerlijk zeggen, ook al is het een kapstok, hij staat hier ook super mooi. De Maple is ontworpen door Ka-Lai Chan, een echte Dutch designer met Aziatisches roots. De Maple is geinspireerd op de Esdoorn boom en is een speels maar ook functioneel design. Hij is te verkrijgen in twee kleuren, groen en een grijze versie die ik op de foto hebt gezet. De kapstok is natuurlijk te gebruiken in de hal, maar zou ook zeker niet mis staan in de slaapkamer. Gebruik de Maple om je kleren aan op te hangen voor de volgende dag. Scheelt ook nog een hoop tijd in de ochtend.

Naast de Maple kreeg ik ook de Keyker 2.0 opgestuurd. Deze spiegel met magneetbord in één is door zijn kleurijke design een ware eye-catcher in je hal. Door zijn handige magneetbord met bijgeleverd magneetjes hoef jij je sleutels niet meer te vergeten. Maar door zijn prachtige design kan je deze spiegel overal in huis neerhangen of zelfs neerzetten. Voor de foto heb ik de Keyker 2.0 op mijn kast gezet om te laten zien dat deze niet alleen voor je hal te gebruiken is. Ik gebruikte het magneetbord om een paar leuke kaartjes op te hangen, maar eigenlijk heeft deze functionele spiegel dat niet eens nodig. De Keyker 2.0 is ontworpen door Mas Peters die zich onderscheid door zijn ‘simpele’ maar weloverwogen designs. De Keyker 2.0 is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, blauw en oranje. De laatste genoemde kleur heb ik op de foto gezet. 

Als laatste heb ik de BOKK op de foto gezet. Geïnspireerd op het gymnastiek toestel die wij allemaal nog wel herinneren van vroeger, is dit een functionele kruk met een hele stoere touch. Maar toch verliest de BOKK niet zijn comfort en is deze kruk daardoor voor vele functies te gebruiken. Ook dit design is ontworpen door Ka-Lai Chan en is te verkijgen in 4 verschillende kleuren, waarvan je ook één leren versie kan kiezen. Deze orginele kruk kan je door zijn eenvoud en functionaliteit voor vele doeleinden gebruiken. Als extra zitplaats bij je eettafel of zitgedeelte, of gebruik hem als voetenbankje terwijl je vanaf je bank je favoriet film zit te kijken. Maar ook zal deze kruk niet misstaan in de kinderkamer bij het bureau. Daarom heb ik de BOKK ook gefotografeefd in Jace zijn kamer. Hij past perfect tussen zijn monochrome spulletjes, en is een fijne extra zitplek voor vriendjes. Maar moet eerlijk zeggen dat Jace hem ook zijn oorsponkelijke functie heeft terug gegeven en met veel plezier ermee heeft gespeeld! 

Ik hoop dat jullie nu ook een beetje verliefd zijn geworden op de nieuwe collectie van PUIK Art. Neem zeker ook even een kijkje op hun site, want naast deze geweldige producten hebben ze nog veel meer mooie designs in hun huidige collectie. 

Liefs,

 Inge