Mijn nieuwe favorieten 

Zoals jullie vast wel weten ben ik gek op leuke spulletjes voor in de kamer van Jace. Regelmatig kom ik weer wat leuks tegen en wordt zijn kamer weer aangevuld met de leukste posters of accessoires. Nu kwam ik laatst een super leuke nieuwe website tegen, Mintimoon, die zich richt op leuke meubelen en accessoires voor de kinderkamer. Marleen en haar vriend zijn de oprichters van deze leuke webshop. Nadat hun twee dochters zijn geboren is de passie voor kinderkamers en de styling daarvan ontstaan. Door deze nieuwe passie hebben ze Mintimoon opgericht. Ze halen hun inspiratie uit Scandinavië en dat zie je terug in het assortiment. Ik keek mijn ogen uit en natuurlijk zag ik weer wat leuke spulletjes voor in Jace zijn kamer.

Mijn favoriete stoel in huis is mijn Bertoia draadstoel. Dit vanwege zijn design maar ook omdat hij gewoon heerlijk zit. Toen ik in de shop van Mintimoon een kids variant zag staan was ik gelijk verkocht. Wat zal die gaaf staan! Ik koos voor een zwarte Bertoia stoel, omdat ik een beetje contrast zocht tegen de witte muur en het witte bureautje.  

Toen ik even verder ging kijken in de shop, kwam ik handgemaakte lichtletters en tekens teken. Je kan kiezen uit het alphabet maar ook hele leuke tekens zoals een maan, een wolk, een hashtag en een snor. Ik koos voor de bliksem lamp. Ik vind de houten lamp heel stoer en het past goed in de stijl van het kamertje van Jace. De lamp werkt op batterijen dus je hebt geen last van lelijke draden of dat je lamp in de buurt van een stopcontact moet hangen. Ook het licht uit de lamp heel subtiel en niet te overdreven. Zo creëer je een leuke sfeer in de kinderkamer. Maar natuurlijk kan je de letterlampen overal neer hangen. 

Met deze twee nieuwe favorieten creëerde ik een nieuw hoekje in Jace zijn kamer. Het zwarte draadstoeltje en de zwarte bliksem lamp past perfect hierbij en doordat de muur en het bureau al wit is, valt dit mooi op. In de toekomst wil ik graag nog een ombouw maken van hout, zodat ik ook genoeg ruimte hebt om al zijn speelgoed op te bergen. Maar voor nu ben ik helemaal blij.

Zijn jullie ook zo enthousiast geworden van mijn favorieten? Dan heb ik goed nieuws. Ik mag namelijk in samenwerking met Mintimoon een lichtletter of teken weggeven aan één van jullie! Hieronder lees je wat je ervoor moet doen:

1. Volg @minitmoonkids en mij op Instagram.

2. Laat onder de winactie foto op Instagram een reactie achter welk lekker of teken jij graag wilt winnen.

3. Tag minimaal 2 vrienden. Meer mag altijd.

4. Voor een extra winkans mag je één van de foto’s uit deze blog delen op Instagram met de #mintimoon_stijlingewin en tag ons alle twee in de foto.

Deze winactie is afgelopen. 

De winnaar van een letter- of tekenlamp is geworden:

@inlovewithmy2boys

Gefeliciteerd! Wil je mij een mailtje of een pb berichtje op Instagram sturen met de lamp keuze en je adres gegevens en dan zorg ik dat de lamp zo snel mogelijk jou kant op komt! 

Heel erg bedankt iedereen voor het mee doen. En houd Mintimoon goed in de gaten want binnenkort komen er nog meer super leuke meubels en accessoires binnen. 

Liefs,

Inge