LUNE. 

Nu het steeds vroeger donker wordt, steken we ook vaker en eerder de kaarsjes aan om het gezellig te maken in huis. Maar als je de kaarsen aan hebt gehad, houd je de volgende dag van die lelijke korte stompjes over. Toen ik laatst de LUNE. kandelaar tegen kwam wist ik dat die tijd voorbij was. LUNE. is een echt Dutch Design waar je elke dag veel plezier van kan hebben.

Het idee van de LUNE. komt uit het creative brein van Lieke van den Akker, die naar jaren gewerkt te hebben als jurist en advocaat haar droom achterna ging en deze prachtige kandelaar produceerde. Hiervoor keek ze vol bewondering naar haar collega’s in de technologische industrie en raakte in de ban van het productieproces en de creativiteit van mensen die echt iets ‘maken’. Mede hierdoor is de LUNE. onstaan.

Wat deze kandelaar zo speciaal en anders maakt is dat je altijd een mooie kandelaar op tafel hebt staan en het lijkt of je hem net aangetoken hebt. De kaars gaat namelijk in de huls van de LUNE. en wordt door een veertje naar boven gedrukt. Dus ook als de kaars brand en kleiner wordt, blijft hij bovenin branden. Nooit meer lelijke stompjes dus. Nog een heel groot pluspuntje is dat hij prachtig van design is. Mooi strak en helder en past perfect in de Scandinavische stijl. Door de magneten aan de onderkant kan je de kandelaar op elk gewenst plateau plaatsen. De LUNE. is verkrijgbaar in de kleuren grijs, geel, zwart, roze, blauw, groen, goud en wit. Ik koos voor een hele witte LUNE. plus een extra roze plateau om te mixen en matchen. 

De kandelaar is vanaf begin november te koop op www.lunedot.com en Crowdyhouse. Daarom vind ik het ook zo gaaf dat ik  alvast één LUNE. kandelaar mag weggeven aan één van jullie (in een kleur naar keuze). Dus wil je als één van de eerste in het bezit zijn van deze gave kandelaar, lees dan hieronder wat je daar voor moet doen. 

1. Volg @stijl_inge en @lunedot op Instagram.

2. Plaats een reactie onder één van mijn give-away foto’s op Instagram en tag minimaal 2 vrienden. 

3. Voor een extra winkans mag je één van mijn blogfoto’s reposten op Instagram met de #lunedot_stijlingewin en vergeet ons niet te taggen in de foto. 

Deze give-away loopt tot af op 24 oktober om 20.00 uur en de winnaar wordt diezelfde dag bekend gemaakt.  

 

Willen jullie de LUNE. Ook graag in het echt bewonderen? Dat kan! Vanaf 22 oktober tot 30 oktober staat Lieke samen met haar geweldige kandelaars op de Dutch Design week in Eindhoven. 

Liefs,

Inge