How is it hanging? 

Muurhangers zijn op dit moment erg hot en ook ik liep al een tijdje met idee om er één aan te schaffen. Maar wat voor één moet je dan kiezen? Er is zoveel keus. Maar toen ik een paar weekjes geleden de Instagram feed tegen kwam van Emmelie van How is it hanging?, werd ik gelijk verliefd op haar prachtige muurhangers. Het idee achter deze muurhangers kreeg Emmelie toen ze op haar opleiding In & Outdoor stylist les kreeg waar zij technieken leerden zoals haken, breien en weven. Het weven verging haar heel goed en zij zag op Pinterest dat je er heel veel leuke dingen mee kon maken. Daardoor heeft ze het weven echt ontdekt. Haar muurhangers verkoopt ze op haar Instagram feed @howisithanging.nl. Maar ook maakt ze muurhangers op bestelling zodat je zelf je eigen kleur of ontwerp door kan geven. Voor mij heeft Emmelie een muurhanger gemaakt van een ontwerp wat ik vond op Pinterest. Ik wilde de hanger licht houden met een klein roze detail, zodat het helemaal in mijn stijl is. Doordat de rest van de hanger licht van kleur is, oogt de hanger rustig en kan ik hem overal neer hangen. Één van mijn favoriete plekjes is toch wel boven de bank. Zie de foto’s onder deze tekst. De hanger springt goed uit vanwege de groene muur en geeft een fijne sfeer aan dit hoekje. Maar ook op mijn slaapkamer vind ik hem heel leuk hangen. Doordat de basis hier wit is, komt het roze detail nog beter naar voren. Haar muurhangers kan je naast haar Instagram feed ook bewonderen in de Lijn M stand in Loods5 in Amersfoort, waar je ze uiteraard ook kan kopen. Daarnaast is ze druk bezig om haar website online te zetten. Het concept van haar webshop wordt dat ze allemaal producten gaat verkopen dat hangt. Dus niet alleen haar geweven muurhangers maar ook spiegels, lampenkappen maar ook sieraden, sjaals en tassen. Leuk toch?

Liefs,

Inge