Van open naar dicht + winactie Eyoba.nl 

Als jullie goed hebben opgelet hebben jullie kunnen zien dat ik mijn open kast hebt ingeruild voor een dichte kast. Ook al vind ik de oude kast nog steeds mooi, toch vond ik het lastig om hem te stylen en had ik met een peuter erbij toch extra opbergruimte nodig voor zijn knutselwerkjes en puzzels. Na een kleine zoektocht  kwam ik mijn perfecte kast tegen op de site van Eyoba. Deze online woonwinkel heeft een groot assortiment van de mooiste merken en je kan er dus ook terecht voor de perfecte eettafel en eetkamerstoelen.

De kast die ik bestelde is van het Nederlandse merk Woood. De meeste van jullie zullen het merk wel kennen, want naast deze kast verkopen ze nog meer mooie pareltjes van kasten en ook andere mooie interieur producten. Ik koos voor kast  Joep in het wit. Ik twijfelde nog een beetje tussen Gijs, die een slag kleiner is, of Joep. Toch heb ik voor de laatste gekozen, omdat ik dacht dat deze beter uit zou komen tegen de muur. Ook heb ik in deze kast nog meer opbergruimte, wat ook wel erg fijn is. De kast is gemaakt van geborsteld grenen. En ondanks dat hij geverfd is, zie je de nerven goed terugkomen in de kast. Dat geeft een mooie effect aan deze toch wel “strakke” kast.

Nu Joep al een paar weekjes in huis staat kan ik eerlijk zeggen dat een dichte kast één van mijn beste keuze is geweest. Wat ik eerder een hoekje vondt waar ik mij aan irriteerde en niet goed wist wat ik daar mee aan moest, is het nu één van mijn favoriete hoekjes geworden in huis. Alle spulletjes wat je niet wilt zien is opgeborgen in de kast en de bovenkant van de kast verleend zich heel goed om mooie accessoires op uit te stallen.

Nu heb ik ook nog een hele leuke verrassing voor één van mijn blog lezers. Ik mag namelijk een shoptegoed van €50,- weggeven wat je mag besteden in de webshop van Eyoba. Hoe leuk is dat?

Wat je daarvoor moet doen is heel simpel:

1. Volg mij (@stijl_inge) en @eyoba.nl op Instagram.

2. Zet in een reactie onder deze blogpost wat jij voor dat geld zou willen bestellen en vergeet niet je Instagram naam erbij te zetten.

De winactie is afgelopen. De winnaar van het €50,- shoptegoed is @tattelie. Gefeliciteerd! Wil je mij een mailtje sturen (stijlinge@gmail.com) met je contact gegevens en dan komt het zo snel mogelijk naar jou toe. Iedereen bedankt voor het mee doen en houd zeker mijn blog in de gaten, binnenkort weer iets leuks in de planning waar jullie heel blij van gaan worden.

Liefs,

Inge